Peri_lendin Tiktok ta kaç kere karşıma çıktı e başvuru dan yapılıyo 2 gündür sizce doğrumu 😃 haber çıkmış yardim olcak diye gene artık ne kadar doğru bilmiyorum bilennlerr varmi👀👀
[silindi] Peri_lendin valla e devletten ben basvurdum e başvuru var arama yerine yazıp basvuruyorsun yalnız 3 kere başvuru yaptım en sonunda kabul olmuş başvurunuz onaylanmış diyor ama kabul oldu ise bu para nerede madem ben hiç bı yerde göremedim ki bence yalandır 😂
Mamaqueen Peri_lendin kusura bakmayinda bence boyle yardimlar telefonu olupta internete girebilcek seviyede olanlar icin degilde daha cok durumu olmayan bi telefona sahip bile olamayanlara verilmeli. (Bu benim gorusum). Basvuru yaparak insanlarin hakkina girilmese keske..
mucizelerin_annesi Mom356 kızlar bende duydum daha önce 1100 TL alanlara yine varmış diyorlar bunu biliyorum da
Birtosbagannesi_35 Mom356 ahahhaha aynısını eşimde attı aynısını yazdı takip et araştır bakalım diye 😊😂😂😂😂😂😂
mucizelerin_annesi [silindi] cnm PTT ye bak eğer orada yoksa adına özel bir banka hesabına otomatik yatiyor bir bakın bemim arkadaşım onaylamdi yazdı daha sonra otomatik yatmış banka hesabına 😊
kucukprensinannesi Mom356 yok canım ben yaptım söke kaymakamlığını arayıp kayıt olmak lazom cart curt yazmış