aylakmadam Hanimlar merhaba Bebegm 1 yasinda olcak yatak kenari korumaliklarina ragmen dusuyor. Bugun 2 kere dustu panikledim. Bana saglam bir park yatak onerir misiniz? Cocugum ağır. 2 3 yasinda bebegi olup kullanan ve sknti olmayan bir park besik onerisi istiyorum….
Smrenes aylakmadam bebeğiniz 1 yaşında bu saatten sonra ne kadar park beşikte yatırabilirsiniz ki.. Bence uygun fiyatta bir beşik veya ona uygun bir yatak alsanız dhaa mantıklı.. Yürümeye başladıktan sonra rahat durmuyorlar çünkü.. 🤦♀️Ben 15 aylıkken falan normal yatağa geçirdim çünkü beşikten inmeyi öğrenmişti.. Gene siz bilirsiniz tabi böylesi benim açımdan daha rahat oldu..
GokturkAlp aylakmadam Oğlumda 9 aylıkken düştü beşikten,sabah ilk iş gidip park yatak aldım. Ebebekte baby&plus markası. Gayet güvenli, içine birde ince yatak aldım. Bir araştırabilirsiniz. Fiyat olarakta uygundu 1,5 sene oluyor alalı.
ucuncutekilsahis Kanz Olympos Park Yatak 70×120 Cm 699 a yakın zamanda babymallden aldım. Bir bakın isterseniz.
aylakmadam Smrenes park besikte 3 yasina kadar fln yatiolar cunku kenarlari yuksek cocuk asagida yatiyor.
Smrenes aylakmadam iyi de 2 yaşına doğru çocuk bağımsızlığını kazanmak istiyor bu şekilde devamlı sen al beşikten sen koy sen çıkar çocuğa herhangi bir rahatlık sağlanmayacak ki nitekim 2 yaşından sonra çocuklar kesinlikle park yatakta yatmak istemez 🙄 yani ben şuan oğlumu koysam herhal de bin bir şekle girip çıkar o yataktan.. Yani ondan da çıkarlar bir şekilde.. Tabi yine siz bilirsiniz..Ben daha gelecek açısından düşünmüştüm..
Kereminannesiii aylakmadam ciciko diye bir marka aldım 6 aydan beri kullanıyoruz. Aylık oğlum bayağı sağlam
UraSsmom aylakmadam 14 aylık oğlum 1 yaşa kadar park yatakta yattı ama artık yapmak istemiyo yanımızda yatıyo bende Montessori aldım odasına bu saatten sonra park yatak çok mantıklı değil bence cnm
UraSsmom aylakmadam Yani park yatakta yatmaya bilir demek istedim siz bilirsiniz tabi daha hareketli oluyolar bide alt kısıma indireceksiniz sevmeme olasılığı yüksek