Elvin_idil06 Merhabq bebegim 9 ay 9 gunluk ama hala desteksiz oturamiyor..duz olarak 10 sn snra saga ua da sola devriliyo kollariyla dengede durmaya calismiyo..boyle olan var mi yoksa doktor mi gormeli
Mlke301020 Elvin_idil06 bence dra görüşmelisiniz en geç 8. Ayda drlar oturması gerektiğini söylüyor canım
kubra2608 Elvin_idil06 geç mi oturtmaya başladınız ondan mı alışamadı acaba benim bebeğim 5 aylıktan beri oturuyo şimdi de 7 ay 10 günlük desteksiz oturtuyo sürekli oturtun alışır bence
Zeyno32 Elvin_idil06 arkadaşların dediği gibi geç mi oturtmaya başladınız? 9 aylık şuan oturup oynaması gerek. Emekliyor mu?
26262626 6 ay 20 günlük desteksiz oturuyor. Yinede elim üzerinde düşebiliyor. 10 günde gelişti baya köye geldik annemler oturttu sürekli
busrasilra14 Elvin_idil06 doktorlar 6. Ay oneriyor oturtma egzersizlerine diue acaba siz gecmi basladiniz.. ben 3bucuk aylikken baslamistim 2ser dakika oturtmaya. Tam 6 ay 1 gunlukken oturdu kendi basina. Ama erken baslamakta fayda vardi. Eger erken basladiysanizda bir doktora danisin isterseniz