Deletedmom280 Ecelila cnm yapıyor sakın ol bnm kız 3 gun uyudu emmeye uyandı sdce atesinı kontrl et ara ara yeter
Ayaniz Ecelila benim bebegimde 2 ay aşısında cok uyudu, ben nerdeyse saat bası hep atesini ölctüm atesi yoktu ama gözünü zor acıyodu doktora sordugumda kalktıgı anda huzursuz degilse karnını doyuruyosa yani emiyosa sorun yok demisti
Ecelila Deletedmom280 16 saattir uyuyor emmeye zor uyandiriyorum aprtmanimizda dr geldi baktı bişey yok dedi ama dün gece ful uyanıkdi sabah 8 den bu saate kadar uyudu emdi ateşi yok seninkidemi öleydi canim
ZgGkce Ecelila ah kiyamam..herkeste farli etki iste..bizimki de cok huysuzdu kucağımdan inmek istemedi..uyumadi hic 38 derece ates vardi..Allahtan artmadan ates dusurucuyle hafiflettik..
Ecelila Ayaniz zorla gözünü açık tutuyorum böle bişey yok dün gecede sabaha kadar uyumadı 18 saat oldu emiyo uyuyo uyuyarak emiyo nasi bişey anlamadim bacim
Ecelila Deletedmom280 ptesi oldu o gece hafif uyudu dün gece sabaha kadar uyanıkdi sabah 8 de uyudu bu saat oldu uyuyo emzirerek zor uyandiriyorum
Ecelila Deletedmom280 zaten o tuaf geldi allah razı olsun ap doktorumuz ciğerini kalbini dinledi sarilik varmi diye baktı yok acaba kanadami baktirsam onada korktum