Donebaris 44 gunlugüz bugun memeyi almiyo verince bas bas bagiriyo agliyo neden anlamadim dun de biberonu ayni yapti simdi biberonu istiyo memeyi istemiyo nasil duzelticem bu durumu uykuda uyumuyo agliyo
Musam Donebaris benim bebeğim de 47 günlük 4-5 gündür aynı durumdaydı yeni yeni düzeliyor bence atak donemindler her ay atak dönemi oluyormus bir yerde okumuştum
Meftun06 Donebaris 45 günlüğüz dün göğsümü veriyorum emen çocuk bas bağırıyor kavga ediyor resmen 90 cc mama yaptım hepsini bitirdi🤦🏻♀️Sonra gece göğsümü tekrar verdim sıkıla sıkıla alıyor çok korkuyorum göğsümü bırakacak mama isteyecek hep diye😔bana da yardım edin
Yica Donebaris Donebaris benim bebeğimde öyledi göğüs ucum da kızarıklık filan vardı doktor krem verdi kavgası bitti memeyle. Birde sol gogusdeyken ağlıyordu farklı pozisyonlar da emmeye başladı. Bir deneyin siz de
Donebaris Meftun06 benimde ayni sekilde ten temasi yaptik az once soydum onu kndimde soyundum emdi 2 dakika faln sonra yine ayni oldu of ya birakirsa napcam
Meftun06 Daha meme reddi olsun emzirmeyi bırakma olsun çok erken çok minikler süt desen var niye emmiyorlar anlamıyorum..
Meftun06 Donebaris canım benim aynı şeyleri yaşıyoruz huzursuz böyle 40 ı çıktı bi haller haller geçer inşallah beslenmesi etkileniyor ona üzülüyorum biberon lık lık geliyor diye nasıl hevesli emiyor
Gamzegaga Yica benim de sol memeyi reddetti muhtemele tersimize geliyor bebeği tutwmıyoruz kulağı kıvrılıyor boynu agrıyor.. meme reddi yaşayan annler pozisyon değişin mesela ikinizinde yattıgı pozisyonu deneyin. Emİrme yastığı ile emzirin