Gizem-Demir Kızlar 9 aylık oğlum var bugün yataktan düştü biraz ağladı ama hemen sustu . Her yerine baktım bi şişlik yada herhangi birşey yok . Sizin de başınıza geldi mi? Şuan için önerileriniz var mı?
prenses_annesii2603 Gizem-Demir kusması gözlerde bı sorunu yoksa endiselenme canım biseyi yoktur çocuklar hep düşürek büyüyorlar
Su1 Gizem-Demir canım uyutma 2 saat kadar gözlerine dikkat et kayma olursa acile git hemen geçmiş olsun bir şey olmaz inşallah ❤️
Anne80 Gizem-Demir 7 aylıkken kızım bazalı yataktan düştü beton zemine aynı dediğiniz gibi çok az ağladı kusma vs olmadı ben yinide götürdüm bişey çıkmadı ilk 2 saat uyutma demişti doktor
Gizem-Demir prenses_annesii2603 Anne yüreği işte canım birşey yok ama onun ağlaması falan çok dokundu😔
prenses_annesii2603 Gizem-Demir Evet öyle oluyor ben ilk düşürdüğümde 2 aylıktı esim nasıl geldiğini bilmiyordu odaya kendinden geçti ben uyku sersemiydim anlayamadım ilkte kendime geldiğimde kziim çığlık çığlığa ağlıyordu emzirince sakinleşti korkudan anlayamiyolar işte hemen bizi istiyolar Rabbim. Beterinden korusun