-denizinannesi 3 ay 5 günlük bebeğim var son zamanlarda aşırı derece de ellerini emiyor iki elini birden sürekli ağzına götürüyo bazen kaka yaparken oluyo bazende yapmayınca bile sürekli elleri ağzında bu büyüyünce de elini mi emecek demek🙄😒😒
Adnsare_p -denizinannesi dış sıkıntısı yaşıyor olabilir zaten o zamanlar kaşınmaya başlıyor bir kaç aya cikiyor
Rubab_Mommy -denizinannesi Ellerini keşf ediyo.Emmesi gayet normal.Her bebek ellerini emer.Siz hele ayaklarini emmesini gorun😁Buyudukce geciyo endišelenmeyin
girl50 -denizinannesi hayır bırakın emsın öyle rahat edıyor cocuk ellerını tanıyor 6 aydan sonra olmaz zaten böyle bışey
Krm6321 -denizinannesi diştir cnm diş benimde öyleydi şimdi 5ay 20 günlük ve dişinin biri patladı şükür
-denizinannesi Rubab_Mommy ayak emmek miii🙈🙈 Ya keşif gibi değil de böyle bi saldırarak emiyo savaş veriyo ellerile sanki🙄
Minelin_Annesi Rubab_Mommy bizimki ayaklarını ağzına yetiştiremiyordu ağzından salyalar akıyordu kimbilir ne sanıyolar☺️☺️☺️
Krm6321 -denizinannesi bu belirtilerdir.hemen cikacak diye bisey değil ki.simdiden damaklari kasiniyo agri yapiyo. 3.aydan başlar 5 de 6 da olmadi 7 8 9. Aylarda çıkartırlar
Tuba -denizinannesi o aylarda gayet normal😊 onun dışında benim oğullarım da parmak emme huyu edinmişti ellerini emerken. Büyük oğlum 4 aylıkken unuttu parmak emmeyi, küçük oğlum da 10 aylıkken unuttu🤗
Tuba -denizinannesi hiç müdahale etmedim kendi kendine birden unuttular🤷🏼♀️ Hatta küçük oğlum 10 aylık olana kadar emdiği için acaba kalıcı mı diye düşündüm de ama yok oda bir atak dönemine girdi sonra emmeyi bıraktı
Krm6321 -denizinannesi teşekkür ederim iki gün önce fark ettim.bir sevindim müzik açtım çılgınca dans ettim bebeğim bön bön durmuş bana bakıyordu 😁😂
-denizinannesi Minelin_Annesi ayy evet yaaa ne sandıgını bende çok merak ediyorum kıyamıyorum da hiç 🙈😍
Ozgefath44 -denizinannesi bizde 3 ay 2 günlüğüz canım kızım de hep elini emiyor iki elinide götürüp emiyor emdiriyordum yatağına indiriyordum elini emiyordu acaba diyordum aç mı doymadı mı öyle değilmiş keşfediyormuş bide emzik tutmadı bide benim kız bi eliyle üstünü tutuyor bi elini de emiyor bazen kolunu bile emmeye çalışıyor kayınvalidemler soyle diyor ne kadar gerçek bilinmez ama eskilerde elini emen bebekler çok Zeki olurmuş inşallah 😂🤲🏻🤲🏻🥰
-denizinannesi Ozgefath44 aiiyyy gerçekten mi eskiler dediyse doğrudur ahah🙈😍🌸 benm bebeğimde emzik tutmadı evde 6 tane emzik var çok uğraşyık ama olmadı 🙈🙈🙈
SaremAselim_0817 -denizinannesi 😁 benm kızım da 3 buçuk aylık el parmak yumruk yapıyo filn emiyo hafta sonu kuzenn düğünü vardı oraya gittim kızımı o halde gören aç bu çocuk aç emzirsene açlıktan elini yiyo bende gülüyorum onlar öyle diyince hayır aç kalsın emzirmiyorum veemiyorum meme diye eğlenmiştim😂 zamanla bırakıyolar tabi dişleri yuva yapıp çıkıcak bi kaç aya inşallah
SaremAselim_0817 -denizinannesi inşallah böyle ateşi olmadan sorunsuz bi şekkde çıkar miniklerimizin dişleri💛