Deletedmom025 Kızlar bebeğim kabız oldu doktor damlaya fitil verdi birde günde üç öğün mamasina hakiki zeytinyağı koy dedi ama kakası içinde o kadar sertleşmiş ki kendi yapamıyor benim yardımimla yapıyor bebeğim pramature üç buçuk aylık ne olur yardım edin
Bts Deletedmom025 canım benm kızım kakasını 5 gnde falan yapıyodu kabz degıldı ama doktor duphalac surup ver dedi öle öle düzene soktuk kaka prblemini şimdi hergün yapıyor kestik surubu bı sor doktoruna istersen rahtlatyo surup
Twinsmomdd Deletedmom025 benim.bebeklerimde prematüre kızlarımdan birisi 1 haftadır kabız kendi yapmiyo biz yaptırınca yapiyo ama katı değil kakasi 46 günlük ler dr ilaç vermiyo bize
Deletedmom025 Twinsmomdd benim bebeğim de pramature peki zorlanmiyormu ben dayanamadım kızım öyle zorlanınca
Senaemir Deletedmom025 eğer devamlı benim gibi mamayla besliyorsanız mama.degisimini öneririm hip combiotic marka mama kullanin cok rahat kaka yaptırıp gaz çıkartıyor ben aptamil kullanıyordum bebeğim kabız olmuştu simdi hipe geçtim iyiyiz çok şükür
Melike25 Senaemir evet ben hiip kullanıyordum hiç ksbız olmadı kusuyor diye bebelac nutriconfor verdim kabız oldu tekrar hiip e döndüm
Senaemir Melike25 bizede hip iyi geldi ama simdi baktimda fiyatları aşırı zamlanmis napıcaz böyle bilmiorum
Melike25 Evet ama bebelac içe arasında 2 3tl fark var bebelac 52 hiip 55 tl anne sütü de verdiğim için şuan çok tüketmiyoruz ama anne sütü kesilince nasıl olur bilmem ozaman çok gidiyo mama malesefki