Morfrenk Ebruu4 banyo yaptır 2 3 gün banyo yaptıramicaksın çünkü. Bir de tek gitme bu aşıya bence 3 aşı yapıldığı için bebek çok huysuzlanıyor arabasında durmazsa kucağında hem o hem araba zor olur
aysenurbahadir Ebruu4 ateş falan olmadı aşıdan önce banyo yaptırdım eve gelene kadar arabada huysuzluk yaptı neyse ki ev sağlık ocağına yakın sorun olmadı
Zlm Ebruu4 sanırım benimkinde iştah artışı oldu 😄 asi olduğundan beri bı aç çocuk onun dışında gece biraz huysuzlandi ama o kendi huysuzluguda olabilir tabi iki gün yıkamayın dedi doktor
Gigyyy Ebruu4 gündüz hiç bir şey yoktu ama akşam 9 gibi 38 e çıktı ateşi .Dr muz bir çay kaşığı calpol verin demişti ,düşürdük hemen ,gece boyu da ateşi kontrol ettim ,2 gün uyku yaptı biz de
Berenecos Sadece biraz uyku yapmıştı o kadar ateş olmadı şükürler olsun 3 gün verem aşısının olduğu bolgeye dikkat edin su falan değmesin dediler o kadar yüreğinizi ferah tutun insallah sıkıntısız atlatır bebeğiniz ❤️
Angel35 Ebruu4 benim kızımda ateş çıkmıştı calpol verdik doktorumuz söyledi ben bütün gece ateş ölçerle ateşini ölçtüm
MinnakEgem Ebruu4 bizde bugun olduk ara ara ölçüyorum ateşini az önce biraz yükselme gibi oldu 37.6 ydı ıslak havluyla aşı yerlerine gelmeyecek şekilde serinlettim şimdi biraz düştü sabaha kadar nöbet