Alminamom Slm kızlar taşınıcam kızımın odası ve banyomun tavanından su geliyor ev sahibi almanyada kaç defa söyledik yaptır di ama aynı yani düzelmiyor toplayıp öyle taşıyan taşıma şirketleri varmış herşeyi mi onlar yapıyor ve fiyat nedir bilen varmı
Cocuklarim35 Alminamom benim bildiğim mutfak eşyalarıni kıyafetleri topluyorsunuz misal diğerlerini kendiler paket yapıyorlar 2 3 binden başlıyor muhtemel taşınınca öyle fiyat almıştım ama bölgeden bölgeye değişebilir.
QueenMom__ Alminamom kıyafetleri büyük hurca koymuştum ama mutfak eşyaları vs bi çöp kaldırmadım. Hepsini onlar paketleyip kaldırmıştı. Kıyafetleri de halledilirlerdi fakat varillere koyuyorlar taşınmadan sonra almak için mecbur kenara yığıyorlar sıkıntı oluyor. Mutfak malzemeleri mutfağa konmuştu da sorun olmadı. Fiyat tabi ekstra 500₺ eklenmişti. E nakliye diye bi site var. Taşınacağınız yer kat sayısı oda sayısı vs. giriyorsunuz nakliye şirketleri size teklifte bulunuyor. İstediğinizi seçebiliyorsunuz. Bi bakın derim 🙂
Cocuklarim35 Alminamom yarın bir arayıp sorun umarım uygun fiyatli birşeyler bulursunuz çocukla çok zor Allah yardımcınız olsun inşallah