Aysiimam https://resimyukle.io/r/I1fnGWjJoz
Bu üçünü kullandi canim benim leke problemim yok ama arada annemin ilacindan bende sürdüm harika bir krem oluyor sadece dikkatli kullanman lazım yuzunde yanma ihtimali olabilir sürme gununu kendine göre ayarlamalisin cildin ince ise bir kaç surmeden sonra soyulmalar başlıyor (benim derim aşırı ince 1 defa sürmem etkili oluyor soyulmasi için annemin 1 haftadan sonra başlamıştı soyulmalar)annem soyulmaya baslayinca 2 gün ara verip sürmeye başlıyordu aksi takdirde güneşte kalmış gibi kipkirmizi yapiyor ve alev alev yanıyor sabirli ve dikkatli kullanirsaniz bembeyaz parlak yumusacik cildiniz oluyor cildiye dr önerdi bu üçlüyü çok da memnun kaldı. Annemde aşırı leke vardi yüzü aydinlaniverdi diyebilirim .Hazırlanışı karışım homojen hazırlanmalı her ilaçtan yarım tüp ayrı bir kaba karıştırıp birbirine tamamen karistirmalisinjnz pürüzsüz farkli bir krem kıvamını almalı aksi takdirde etkili olmuyor ağda cubuguyla karistirmak çok daha etkili oluyor ilk karışımı ilaçları aldigimiz eczane karıştırmışti bize . Bir de ilac surekli dolapta olmalı ilacın ilk rengine dikkat edip kullanirken dikkat etmelisinjz renginde degisme olunca miladi dolmuş demek genelde bu surec 20 -30 gün arasinda değişiyor diye hatırlıyorum. Bir de ilk iki kremi sigorta karşılıyor diğeri ücretli