yavrusununannesii bi arkadaşa hediye etcem aramız biraz limoni güzel bi kitap önerisi olan var mı çok beğendiğiniz
AlmilaDoga yavrusununannesii nar ağacı, mücella, uçurtma avcısı, bin muhteşem güneş, saatleri ayarlama enstitüsü…şuan aklıma gelenler
AlmilaDoga yavrusununannesii ama bak en son okuduğum tarık tufan kaybolan da çok güzeldi yaa ilk 50-70sayfada biraz sıkıldım ama sonra kitabın içine öyle bi giriosun kii yaşadım resmen
Minnos06 yavrusununannesii beni ödülle cezalandırma çocuğumu nasıl terbiye ederim kendine iyi davran güzel insan
AlmilaDoga yavrusununannesii baya bi oldu okuyalı .. böyle 1920-30 yılları civarı toplumsal siyasi olaylarla o dönemin ve annenin baskısı altında büyüyen ahlaklı bir kız üzerine kurulu
Gzmkr Bin muhteşem güneş okuduğum en güzel kitaptı ki çok okurum:) uçurtma avcısı da aynı yazara ait onu da alabilirsiniz.
whitepearlsmother yavrusununannesii emine şenlikoğlunun kitabı adını tam hatırlayamadım ama hristiyan bi kadının müslümanlığa dönüşünü anlatıyo bi o etkilemişti beni lise yıllarında bi de OD En sonda sarah jionun böğürtlen kışı mart menekşeleri son kamelya
GiybetReis yavrusununannesii aranız limoniyse barışmak istiyorsanız “Küçük Prens” hediye edin😊 Felsefe seviyorsa Totem ve Tabu hediye edebilirsiniz. (Doğru tek değildir kime göre neye göre) bahsedilen konu bu. Biraz kırgınsanız manidar bi kitap olur😊
Dn123 yavrusununannesii zülfü livaneli serenad Yine onun kitabı mutluluk , son ada Ahmet Ümit kırlangıç çığlığı Beyoğlu’nda en güzel abisi