Rosaa Kızlar oğlum 13 aylık nerdeyse. Bir-kac günden beridir sinirlenince ağlayınca kafasına vuruyor . Çok endişeleniyorum neden acaba ? Varmı böyle olan .
ssnnmm Rosaa daha o kadar büyümedik ama çevremdeki çocuklarda dönem dönem o tarz davranışlar duymuştum
Eyyupmuhammedyusuf Rosaa Benim büyük oğlum da öyle yapıyordu …ağlayıp başına vuruyordu kaynımin oğlu ise başına yere vuruyordu … Merak etmeyin uzun sureÇek birşey değil
Rosaa habibe_kzlkaya umarım kuzum ya valla insan endişeleniyor. Böyle şeyler normal değil gibi geliyor
M-V-S868820 Benim oğlum 11 aylık sinirlenince aynısını yapıyo çok üstüne düşmeyim unutsun diye bekliyorum
Rosaa M-V-S868820 ya dışarda da başka çocukların saçıni çekmeye çalışıyor. Endişe duyuyorum böyle hareketlerden
Yasemin2018 Geçici bir durum canım o davranışı yaptığında sakın yapma kendine vurma dememelisin hadi şu oyuncağınla oynayalım mama yiyelim gibi dikkat çekici şeyler yapmalısın bizde de çok fazla vardıçok şükür geçti şimdi çığlıklara başladık
Aliagah Rosaa bende duydum etraftan sinirlenince kafasını yere vuranlar kafasına vuranlar felan olabiliyor böyle şeyler neyle alakalı bilemiyorum tabi internetten baksanız belki bir fikir edinirsiniz