Suraaa Merhaba hanımlar. 2 yaş civarı bebeği olup hala ismini bilmeyen çocuğu olan varmı aranızda ? Şimdiden Teşekkürler.
Defnebelisinannesi Suraaa ismini söyleyemiyosa çok önemli değil ama 2 yaşında olup ismine bakmıyorsa sıkıntı olabilir doktor görmesinde fayda var
Supangle Suraaa benim oğlumda iki yaşında. Sadece iki kelime konuşuyor ama söylenen herşeyi yapıyor, ismine tepki veriyor. Bende çocuk psikiyatrisine götürdüm konuşmadığı için, Doktor bı şey yok dedi. Sizde bı götürün iyi olur
Doga_sever İsmini bilmeyen derken,telafuz olarak mi sordunuz? Yoksa ismine donup bakmasi anlaminda mi sordunuz
Tuba Suraaa Aslında bilmesi gerekir ismini🙁 benim oğlum 6 aylıkken başladı adıyla seslenince bakmaya. Doktorunuz ne diyor bu duruma? İşitme testi yaptırdınız mı?
Suraaa Tuba doktorla yeni görüştüm cocuk psikiyatrisi bi görsün dedi ama benzer bi sıkıntısı olan varmıdır diye burdan sormak istedim. Tedirginim inşallah bi sıkıntı yoktur 😔😔
Keskeuyusamm Suraaa yok canım ancak iki yaşında bakmıyorsa bir doktor görsün derim belki uyaran eksikliği vardır
Suraaa efelettin Banada artık sıkıntılı bisey var gibi gelmeye basladi ondan tedirgin oldum burdan sormak istedim. Teşekkür ederim
Suraaa Supangle anlaması da güzel bişey yaptirmak istedigi seyleri yaptiriyo dediğimiz çoğu şeyi de anliyo ama ismine tepki vermiyo çoğu zaman bakmiyo malesef dedigim gibi. Teşekkür ederim 😊
Suraaa gmzmustafa Bi sorum daha olucakti size bu 14 kelimede mesela babasına baba dedesine dede mi demesini saydiniz yoksa genel olarak baba dede demesi mi