Sakinee Kızlar blendır olmadan yapılan çorba tariflerine ihtiyacım var ekşili köfte yoğurt çorbası gibi ama ben sadece ikisini biliyorum başka tarifleri bilenler bana bir yardım eli 🙄🙄
Eob Sakinee tarhana, ayran aşı, tutmaç. Ayrıca kırmızı mercimek yapıp süzgeçten ezerek geçirebilirsiniz.
Sakinee Bulutbey ya o yeşil mercimekli çorbayı birinde içmiştim heveslendim sonra ama bendeki çok koyu oldu galiba malzemeyi faZla suyu az koymuşum 😅
Bulutbey Sakinee deneye deneye oluyor canım. Bir gün çok güzel tutuyor ertesi gün olmuyor. Ben de geçen tavuk çorbası yaptım sırf su 😅 kayınvalidem tekrar terbiye yaptı da bir şeye benzedi 😄
hunilimomm Sakinee ben çok severim yazın soguk yoğurtlu kışın da sulusunu yaparım acılı ekşili 😂 malzemeler sisiyor o yüzden tencere de küçük gelmiş olabilir
Eob Sakinee Normalden biraz daha fazla haşlamanız gerekiyor. Tam adını bilmiyorum da plastik pirinç süzgeçleri var bilirsiniz. Süzgece döküp kaşıkla bastıra bastıra karıştırarak tamamını geçirebiliyorsunuz, posa kalmıyor. Annem eskiden hep öyle yapardı 🤷
Sakinee Bulutbey ya o terbiye işi bende biraz tutmuyorum galiba yada püf noktaları bilmiyorum daha tam geçen yogurt çorbasına tuzu en son atmam gerektiğinin yolsan o yüzden hep kesildiğini öğrendim mesela 😂😂
hunilimomm Sakinee yazın sıcaklarda serin serin çok güzel oluyor deneyin ikisini de haşlayın ister sarımsaklı yoğurt ister sade yoğurtla bi güzel sulandırın artık nasıl severseniz üzerine ben yag yakıp döküyorum serin serin çok güzel oluyor
Elmas16 Sakinee mercimek çorbası yapıyorum pütürlü herkes çok seviyor. Onun haricinde ezogelin, yayla, tarhana, yoğurtlu şehriye çorbası, tavuklu yalancı işkembe de olabilir ☺️
Eob Sakinee rica ederim, YouTube dan video buldum size, süzgeç farklı ama yöntem aynı 😁 inşallah açılır.
Sakinee Kızlar çok sağolun bunları gün gün deneyeceğim nasipse sonuçları bir hafta on gün sonra tekrar yazacağım 🌸