Nerisim Kızlar bebeğim 3 ay 21 günlük yapılan tahlil sonucunda doktor sidefer kullanmamızı söyledi; ama bebeğime içirdiğimde dudağının kenarına değen kısım kıpkırmızı oldu. Acaba bu alerjik bir reaksiyon mu? Başına böyle bir şey gelen oldu mu?
Deneyimsizanne Nerisim Demir damlası değilmi o? Biz 4 aylıkken kullanmaya başladık. Kilosu kadar damlatıyoruz. Herhangi bir reaksiyon görmedik ama bilemedim sizinkini 🤔
KoalasMom Nerisim Sidefer kullanıyorum oğluma 6. Aydan beri, hiç böyle bir sorun yaşamadım doktorunuzla itirtibata geçin alerjik bir durum olabilir
Tugba1313 Nerisim cnm bende 3 aylıkken kullanmıştım hala kulanıyorum ondanmiydi degilmiydi anlamadım ama bizimde ilk 1 ay öyle oldu sürekli sonra geçti doktor cilt kurulduğundan oluyor metal kaşık falan kullanıyorsanız ondan olabilir öyle demişti
Nerisim Deneyimsizanne evet demir damlası. Değerleri düşük çıkınca doktor başlattı. Sizinki de mi sidefer
Deneyimsizanne Nerisim Evet sidefer, ama değerleri normaldi , 4. Ay itibariyle kullanması gerekiyormuş takviye olarak, Ocean D vitamini ve Sidefer damla kullanıyoruz
Nerisim Tugba1313 öyle mi? Kendi kutusundan çıkan cam çubukla kullandım ama bilemedim belki de cilt kuruluğudur o zaman. Memnun kaldınız mı peki sideferden
Tugba1313 Nerisim cnm alerji diyenler olmuş ama bence alerji olsa sadece ağız etrafında olmaz başka belirtiler de olur doktor öyle demişti
SeraAslan Bnm bebeğimin süt alerjisi var, kakada kan çıktı sidefer kullandıktan sonra belk bebeğinizin süt alerjisi vardr
Nerisim SeraAslan tam anlayamadım sideferden Dolayı mı alerji oldu yoksa onu kullandığınız Zamana mı tesadüf etti alerjisi 😊