Drycngz Merhabalar, bebegim 1 bucuk aylik ve asiri tükürük cikartiyo bi de damagini kasir gibi degisik seyler cikartiyo normal mi bu durum ?
Mehlika Drycngz benimde 2ay 23 günlük sürekli salya akıtıyo ağzı hep kıpır kıpır inşallah diş değildir olan var mı öyle
Tazeanne3434 Drycngz 3 aylık olduk bizde 20 gündür bizdede aşırı tükürük var doktor normal bu dönemde dedi
Nursemomozge Mehlika sizinki oral döneme girmiş 3 aylıkken oral dönem başlar. Eller hep ağızdadır ve ağız sekresyonları artar
ftsdmrhn Normal normal, çok yakında ellerini de ağzına götürmeye başlayacak, ellerkni keşfedecek. Diş değildir yani büyük ihtimalle korkmayın
Drycngz ftsdmrhn ya bana da soylediler erken dis cikaran varmis 3 aylikken falan ben daha gaz sancilarina alisamadim ki dis sendromunu nasil halledicez bilemedim arada bir elini falan agzina goturuyo ama emme vs yok oyle duruyo sadece dudaklarinin ustunde😀
Balannesiiiiii Benimkisi de ellerini keşfetti ellerini hep ağzına götürüyor salya akıtıyor, 2. Aylarda ellerini keşfedip ağzına götürürlermiş sallarıda o yüzdendir sanırım
ftsdmrhn Drycngz evet varmış ama her salya ve ağzı eli götürme dış belirtisi değil. Oğlumda 1. Ayından sonra salyalar şelalehdi ve iki elini bile birden ağzına sokmaya çalıştığı günler oluyordu.8 aylık oalcak hala dış yok. O aylarda tükürük bezleri yeni yeni çalışmaya başladığından ve tükürüğü nasıl yutacaklarink bilmediklerinden salya artışı oluyormuş. Elleri ağzına sokmalarınin sebebi de ellerini kesfetlemeleri. Bir sonraki aşamada ayakları ağzına sokuyorlar mesela 😀