Dfne 25 aylık kızım sürekli emmek istiyor benden başkasına gitmek istemiyor herseyi ağlayarak yaptırıyor inatlasiyor dediği olmayınca çıldırıyor resmen hele meme diye tutturup vermesem durum vahim sizde durumlar nasıl neler yapiyorsunuzz
Dorukmustafa Dfne meme emme hariç geri kalan hepsi aynı inat ben bilirim modunda vuruyor saçımı çekiyor kendini yere atıyor bir tuhaf değişik dönem bir de hiç uyku düzeni kalmadı
sutkokusu Dfne emzirmeyi 1 ay önce bıraktım o yüzden emzirme hariç hepsi hepsi aynı. Sürekli bi mızırdanma inat hali ardı arkası kesilmeyen ağlamalar çok zor geçiyor. Yerli yersiz inatlaşmaları olmayınca ağlamaları beni çok yordu
GramPozitifBakteri Dfne Memeden kesmeden önce daha fenaydı kestikten sonra bir nebzede olsa rahatladı ama gerisi aynı.İnan dişlerim kanıyor artık sıkmaktan çok asabi.21 aylık henüz ve bunun 3-4 ay sonrasını gerçekten düşünemiyorum korkuyorum.Çorabına varana kadar karışıyor.Hatta yetmiyor bana da karışıyor.
Sevcanemirasaf Dfne siz birde 3 yasi görün off offf daha bugün pedagog götürdüm baş edemiyrm annam beni maf etti artik sinirden hergun ağlıyorum deli olucam heryerjm yara etlerimi koparıyor saldırıyor kafamda sac kalmadı evimde eşya kalmadı kirilmadik hicbisey kalmadı
Dfne Dorukmustafa memeyi bırakamadım bir türlü hatta eskisinden daha fazla istiyor hep kendim yapacam sürekli beni yanında istiyoo
Zalimsin Emzirmeyi kesince biraz daha bağımsız oluyorlar ama 2 yaş bebekleri genelde biraz bu şekilde anneci, sinirli, dediğim dedik
Dfne Zalimsin hem de nasıl dediğim dedik kıyafetini bile kendi seçiyor o derece başka giydirdim çıkarttırıp kendi istediğini giyiyor yine
sutkokusu Dfne önce azaltmaya başladım asla kabul etmedi sonra hasta oldu dedim yara bandı kapattım ağladı ağladıkça açtı baktı öptü bu şekilde bıraktım ben emmeye bağımlıydı resmen o yüzden çok zor ve uzun bir süreç oldu gündüzleri bi şekilde kandırabiliyorsun ama geceleri çok daha zoe oldu 1 haftaya kabullendi
GramPozitifBakteri Dfne İşimiz zor gerçekten.Eve gelince pantolonu çıkarıp şort giydim diye yarım saat ağladı hiç durmadan susmadan 😣 sonra yoruldu uyudu o ayrı ama ikimizi de halletti
Dfne Sevcanemirasaf annelik cidden çok zor ya ev işi çocuk ağlar yemek bekler çocuktan zaten bunları yapmak çok zor ne zaman rahat edecez acaba şöyle kendi kendine de oynamıyor ki telefon verince duruyor ama çok da vermek istemiyorum
Sevcanemirasaf Dfne mümkün oldukça verme cnm bnm ki 1 sene içinde 9btelfn kirdi ve asla bakmıyor izlemiyor otizm belirtelri var zaten