Hilal_kfl Kızlar doğumum epidural sezeryan oldu 50 gün oldu hala regl olamadım sizlerin ne kadar sürdü?
Dgndrmz Hilal_kfl kuzum normal bir sene olmayanlar bile var sezaryen olsun normal doğum olsun ikiside doğum farkı yok nende spinal sezaryen oldum 42 günlükken adet olmustum lohusa kanamam da 15 gun surmustu zaten merak etmeyin canım vücudunuzun kendi bilecegi iş :) daha zamanı var demekki
Elvin12 Hilal_kfl bende olmadım hala 2 ay 14 günlüğüz en son 1 aylıkken adet oldum oda az yani böyle adet olmazsam korunmasız ilişki olduğunda hamile kalabilir miyim?
Saraa Elvin12 Kalınır bence ya adet olmakla alakalı değildir. Korunmasız ilişkiye girmeyin çocuk hemen istemiyorsanız kalırsınız yani çevremde tanıdıklarım var çocukları 1 2 aylıkken hamile kalan
Haticedd Hilal_kfl 40 cikti adet olmaya basladim cok sukur duzenli oluyorum normal yada sezaryen farketmiyor canim Ben sezeryan oldum ablam normal o 1 yildir olmadi daha
Birkiz Bende 16 gün oldu ama bırsey soracağım sezeryan yeri iyileşmiş dıştan bıse yok en azndan yanlız etın bırlesme yerlerı 2 köse de cok ağrıyor sızcr normal mı 2 doğum bu arada
Saraa Elvin12 ah bu eşler sanki kendileri doğuruyor ya. Benimki de tutturdu 2.çocuk diye spiral taktırmak şart oldu artık 😃
Nevanin_annesi Hilal_kfl ben genel anestezi ile sezaryen oldum 50 gün kanama oldu sonra 15 günde 1 regl oldum sonra 3 haftada bir oldum. Simdi de 40 50 günde falan oluyorum 🤷♀️
Evrim1906 Hilal_kfl kişiden kişiye değişiyor birde genler çok önemli annem 5 doğum yapmış 2 ay sonra adet düzeni devam etmiş benim ve ablam gilin de öyle