birprensesannesi_5050 Kızlar aranızda çok terleyen varmı , ben bu terlemeye nasılbşr çözüm bulabilirim bu yuzdn tek renk kıyafet bıle gıymekten utanıyorum 😒
Mom89_ birprensesannesi_5050 bekliyim fikri olan varsa banada derman olsun🙈 sıcağı asla sevmiyorum ve dediğiniz gibi tek renk açık renkler hiç giyemiyorum . Sırtımda dahil koltuk altım vs basenlerim bile . Hemen yaz bitse diye bakıyorum🤣
ikibabybirmom birprensesannesi_5050 off bende öyleyim duş alıyorum giyinirken ter icinde kalıyorum çözümü olan varsa yazsın valla
Renesmee birprensesannesi_5050 bebeğimi kucağımda uyuttuğum için deli gibi terliyoruz ikimiz de 😢 günlük duş almadan uyuyamıyorum
birprensesannesi_5050 Mom89_ aynı ben sadece koltuk altım oyle oluyo bılmıyorum nıye o kadr kılolu bir insanda değilim duş alsam bile oluyo anlamıyorum 😒çok kötü bırsey gerçekten
Mom89_ birprensesannesi_5050 bende öyle kilom yok ama terliyorum çok fazla . Duş alınca dahada terliyorum yaz aylarında hatta . Botox tedavisi iş görür sadece sanırım . Burda kimsenin çözümü yok anladığım kadarıyla :(