Busbus58 7 gündür evde 7 günümüz daha kaldı ama dışarı çıktı yaptığı bi inşaat işi var onu kontrol etmeye bide beli ağrımış yürüyüş yapacakmış. Beni dinlemedi ben şahsen çok rahatsız oldum bu durumdan ne yapmalıyım 🥺
biregesevdasi Busbus58 şikayet etme ya alıp yurda yerleştirirler birde ceza keserler ara polisler eve kontrole geldi de
gocebebirbayan Sevimliannee şikayet etse ceza yazılacak. Arkadaşımız da sıkıntıya girecek , borcu ödemek için belki boğazdan kesecekler. Kocasına değil de arkadaşımıza üzülürüm bu konuda
Busbus58 gocebebirbayan aslında ceza yese ona güzel ders olur . Teşekkür ediyorum beni düşündüğünz için ama bi yaptırım lazım değilmi. Bugün çıkar yarında çıkar. Korona sonuçta bi sürü insanın hakkına girecek
Sevimliannee gocebebirbayan karantinadaysa cıkmıcak o zaman. Belki suan hala pozitif ve kac kişye bulastırdı. O insanlardan biri vefat etse, geride cocukları kalsa onlara kim üzülcek acaba.
Busbus58 Sevimliannee benimde hiçbir bilgim yok ama belki benden şüphelenir kanıt olmaması lazım benle alakalı
gocebebirbayan Sevimliannee ya ben adama üzülmüyorum zaten suçlu ona ceza kesilsin çok haklısınız ama bu arkadaşımız da zor durumda kalacak belki bebeğinin bile boğazından kesecek borcu ödemek için. Keşke farklı bir ceza olsa