BeyzaO-99 Kızlaarr kırk çıkınca ne zaman adet oldunuz. İlk adet çokmu geliyo. Benim pazartesi çıktı kırkım bugun çok az kan gelmiş gşbş sizce adet kanımıdır
Musam BeyzaO-99 ben 46 gun önce doğum yaptım ilk günden beri kanamam oluyor daha ne kadar devam eder acaba
Yagmuurr BeyzaO-99 Ben doğumdan 3 ay sonra adet oldum evet çok fazla gelmişti ilk 2 gün kokusuda bi değişikti 🤮 sonra normale döndü ama
Caydanlik İlk doğumda 6 ay sonra olmuştum. Diğer iki doğumda kırım ciktiktan 10 gün sonra adet oldum. İlk adetlerim yoğun olmuştu.
Papatyammmmm Benim kırk çıktıktan hemn sonraki gün oldu normal adet görüyormuş gibi fazlada olmuyo az da olmuyo
nazatamina 8 ay sonra ilk defa dun gece oldum oglum sunnet oluyor diye strese girdim sanirim ondan erken geldi digerlerinde bir yils yakin olmamistim
BeyzaO-99 Benimde kızlar pazartesi çıktı kırkım. Bugün kanama gelmiş ama çok az ped taktım 1.2 damla olmuş bi takipte kalayım ay hemen gelmese iyiydi adet
Evrim1906 BeyzaO-99 doğumdan 1 hafta sonra kanamam bitti zaten az olmuştu sonra normal adet düzenime döndüm
BeyzaO-99 Ağrılarınızda azalma oldumu ? Benim kızken çok sancılı kusmalı geçiyordı şimdi nasıl olur acaba