TalentedMom Gördünüz mü haberi için parçalandı babası bebek arabasını kaldırıma çıkarırken bebek kaydı ve yüzüstü kaldırıma düştü lütfen bebek arabasına bebeklerimizi koyduğunuzda ihmal etmeyelim emniyet kemeri takılı olmasaydı bebek düşmeyecekti lütfen dikkat edelim EMNİYET KEMERİ HAYAT KURTARIR!!!
Ogulcan TalentedMom bende gördüm çok üzüldüm bence annesinin de ihmali var kemeri bağlanmadan yola çıkılır mı biz doğduğundan beri hastaneye gidip gelirken mutlaka pusetşni bağlıyorduk şimdi 8.5 aylık bebek arabasının kemerini bağlıyoruz bu tür hataların telafisi yok
KA16 TalentedMom için gitti çok büyük sorumsuzluk biz 8.5 aylığız arabaya koydummu ilk işim kemerini takmak. Çok üzüldüm bebeğe inşallah hiçbirşeyciği yoktur kıyamam kuzum
Egelim TalentedMom Ne zaman sorumlu ebeveyenler olacağız acaba, izlemedim ben görmedim de, iyi ki de görmedim. Ben arabaya koyunca 50 defa kemerini kontrol ediyorum, kaldırım çıkarken, inerken tedirgin oluyorum, bilemedim.
TalentedMom Egelim işte herkes anne baba olamıyor malesef o kadar kötü düştü ki aklımdan çıkaramıyorum empati kuruyorum ve çok sinirleniyorum bebek daha küçücük 😔
Egelim TalentedMom Yazık yavrum benim ya, izledim ben de şimdi, hayır belli yani ne kadar şuursuz oldukları, hem el kadar bebek, hem kemeri bağlı değilken o kadar eğilir mi araba, hadi baba bağlamadı, anne de mi ne yapıyorsun olmaz böyle demedi, of.
TalentedMom Egelim bence eve gidince kıyametler kopmuştur bilemiyorum ama çok kötü bir durum Allah kimseye yaşatmasın nasıl ağladı bebek kıyamam 😔
Egelim TalentedMom Umarım büyük ders olur onlara bu durum ve daha büyük bir sorumsuzluğun önüne geçer, ne diyelim.