goncaalp Bebeğim 4.5 aylik cok hafif hırıltısı vardi doktor asist şurup verdi 3 gun 2 kere kullandk cok oksurtuyo ve balgam atiyo su an. Merak ettigim sey bu asist öksürüğü ne kadar sürüyor. Kestim su anda ilaci
Deletedmom26 goncaalp dün acilde bi doktor yazdı asist ama almadım. Bugün muayeneye götürdüm çocuk doktoru prospan verdi bitkisel olduğu için asist yerine bunu al dedi
Minikimm goncaalp asist biz kullandık 6 aylıkken. 5 ya da 7 gün kullanın demişti doktorumuz. İlk başta öksürüğü çoğalttı ama o öksürükle birlikte çıkardığı balgam onu çok rahatlatti. 7 gün kullandım ben. Bronşit olmuştu bizimki. Yanında başka bir sürü ilaçta kullandık tabi
Mrvalptmr Asist mukolitik yani balgamı temizliyor şurubu kesince iki üç gün içinde azalır öksürüğü kullanırken öksürük artar
goncaalp Mrvalptmr 3 gun kullandık kestik su anda ama burun akintisida yapar mi acaba bi de oglum kusan bi bebek olmadigi icin balgamida hala tam atamiyor gibi hissediyorum. Kusura bakmayin cok sordum. Aslinda hemsireyim ama soz konusu kendi bebegi olunca herseyi unutuyor insan.😔
goncaalp Karali surubu kullanmaya baslamadan cigerlerinde hafif hirilti vardi su anda burun kısmı baya dolu gibi.
goncaalp goncaalp ben aldim 3 gun kullandm cocuk iyice tikandi ya ateşi çıktı yine sabah olsada doktora gitsem diye saat sayiyorum.
goncaalp Minikimm 3 gun oldu atamadi cocuk balgami iyice tikandi bu sefer. Ateste yaptı gece of sabah olsada doktora gitsem diye bekliyorum.