Netatlianne Ben hamileyken olmuştum aşıda oldum sizce misafir felan gelse eve bebeğe korana bulasirmu yoksa sutum antikor varsa korur mu
Bebeto35 Netatlianne riske atmayın ve gerekmedikçe misafir kabul etmeyin. Benim bebeğim 9 aylıkken geçirdi. Öyle hafif filan da geçirmedi. Acayip nefes darlığı yaşadı ve horlayarak uyudu. Ateş de yaptı. İşin kötü tarafı ise çocuklarda ilaç tedavisi yok. Eliniz kolunuz bağlı geçmesini bekliyorsunuz. Hayatımın en kötü günleriydi.
GoGirl Netatlianne antikordan virus bulasmiyor diye bir sey yok cunku ne kadar antikor urettigini bilemezsiniz ya da üretti mi Cok fazla genis cevreye acilmamakta fayda var bence toplum bagisikligi saglanana kdr
Aselinannesi0655 Canım biz 10 günlüktük covid olmuştuk bebegimden bize geçmişti hiç. Bişi olmadı sadece emzir onu anne sütü korur dediler birwz kafası sıcakladı ateşi olur gibi oldu sonra geçti bebeklere bişi olmuyor korköa
nazatamina Aselinannesi0655 benim bebegim cok hastalandi genel konusmayin lutfen Allah dusmanimin basina vermesin
Aselinannesi0655 nazatamina valla çok agır geçirenş duymadım ama bemce burda anneye moral vermek daha iyi degil mi ?
nazatamina Aselinannesi0655 yaniliyorsunuz anne cocugum hasta dememis hastalanir mi demis siz de ona korkma deyip cesaret veriyorsunuz tutun ki sizin cevabini za istinaden rahat davrandi ve bebegi kovit oldu ve agir gecirdi siz bu vebalin altindan kalkabilecekmisiniz?ayrica sizin duymamaniz olmadigi anlamina gelmiyor