Bulut60 Merhaba benim kızım 14 Şubat da 30 haftalık olarak doğdu Doğum kilosu 1340 şuan iste 2 aylık oldu kilosu 3300, 30 haftalık doğan bebeklerinizin gelişimi nasıl yol alıyor ?
NeslihanBusra Bulut60 33 doğdu, artık prematüre saymıyorum diyor çocuk doktoru yaşıtlarını yakalamış, çarşamba gelişimsel pediadri randevumuz var bakalım o ne diyecek
Elif25 Bulut60 benimde oğlum 6 şubatta 30+2 de 1850 gr dogdu. Normal dogum günü 16 nisan olması lazımdı. Biz o gün kontrole gittik 3900 gr olmuşuz. Benim ilk oğlumda Prematüre oda 31 haftalık dogmuştu. Yaşıtlarını çok çabuk yakalıyolar. Korkmayın. Hatta benim ilk oğlum şu an çogu yaşıtından önde gidiyor Allaha şükür 🙏
Bulut60 NeslihanBusra birde benimki Sadece mama ile besleniyor, gelişimi yaşıtlarını yakalayabilmesi için neler yapabilirim
CihangirAlp27 NeslihanBusra hım yok bızım 10 aylıgız ama duzeltılmıs 8 aylıgız bıraz diş süreci bizi mahvettı sız çıkardınız mı dış
CihangirAlp27 NeslihanBusra bizim 9 kılo canım doktor oncekı ay ıyı oldugunu soyledı ek gıda diş derken 2 aydır 500 g alabılıyoruz sadece pda normalmıs
NeslihanBusra Bulut60 bizimkide 3 ay emdi, 4. Aydan beri mama alıyor canım. Ek gıdada topladı benim bebeğim de