my199444 protein et balik tavuk kirmisi et bazi bebeklerde alerjiye tepki verebilir onu sis tskip.ediceksiniz kakasinds mukus varsa birseye alerjisi var demek ssdece gazli yiyeceklerden uzak durun dengeli ve az az ve sık beslenin kahvaltida ben sut ve sut urunleri yemiyorum yumurta bazen yiyorum bazen yemiyorum genelde tavuksuyu corbasinyapip iciyorum sabahlari bol dereoti maydonoz tuketiyorum aksamlari da sebze yanina et yada tavuk sabahlari cok altarnetifim olmuyor arada canim kasar peynir cekerse cok az yiyorum sende dikkat et ama cok birsey canin cekerse az olsada ye sutun geri gitmesin eskiler oyle der hep 😃 simdiki folik asit cocuklari cok fena 😃 herseyden kisitlayinca bu sefer bedenin gucsuz dusmesin besinlerden alamiyorsan sut kalitesini arttirici takviyesi kullaniyorum doktorum onermisti her gun 1 tane iciyorum sizde doktorunuza danisin mutlaka takviye alin alerjik bebeginiz varsa .bebeklerde herseyi tuketemedigimis icin bu sefer bizim bedenimiz gucsuz kaliyor bizim depomuzu somuruyorlar ek gidaya gecene kadar bkraz disimizi sikicaz 🙂rabbim hherkezib evladina sifa versin kolik annelerin Allah yardimcisi olsun beslenmeye dikkat edildigi surece kolik krizlerimiz bi nebze olsun azaldi