Sngl1223 Kızlar oğlumun ateşi var soğuk algınlığı var kaç gündür bugün zaten huzursuzdu kabız olduğundan şimdi de ateş var 37.5 38 civarı çıkıyor neler yapabilirim hani hastaneye gitmem gerekir mi şimdi ağrı kesici verdim az önce duş aldırdım
Morfrenk Sngl1223 başına ıslak bir tülbent bağla, eklem yerlerine ılık bezle kompres yap canım geçmiş olsun
Eyllebr Sngl1223 ben dolven ve calpol verdım işe yaramadı ateş dusmedı acıle faln gıttık en son fıtıl koydum ıkı gün sımdı ıyı şükürler olsun
Sngl1223 Eyllebr calpol pek etkili olmuyor bizde de diğerleri yok pedifen ya da Dolven iyimiş alacz işte ama bakalım bu akşam inşallah yükselmez tekrar uyudu şimdi ara ara kontrol edecm 🤦♀️
Eyllebr Sngl1223 canım fıtıl al valla o en ıyısı Cumartesi ateslenıdi kızım ıkı gece uyumadım atesı yukselecek dıye en son hemsıre bir arkadaşım fıtılı onerdı ondan sonra toparladı
Eyllebr Sngl1223 canım bende biraz aman bırsey olur o ılacı versem alerjısı olur mu gıbı düşünen biriyım takıntılı ben verdım valla en son çare