Mmmete Şiddetle tavsiye ediyorum 9 aylık bebeğim var o kadar rahat uykuya daldı ki çok memnun kaldım 🤗🤗
Esrelf Mmmete ya acaba ağrı kesici özelliği mi var yoksa nefesi filan mı açıyor? Tam olarak ne işe yarıyor bende alacağımda.
Mmmete Esrelf lavanta olduğu için sakinleştiriyor sadece Ağrı kesici özelliği olduğunu düşünmüyorum lavanta aleo vere biberiye var doğal bitkiler çabuk uykuya daldı uyku sürecini artırıyor
Mmmete AslanEge zararlı maddeler içeriğinde yok ama 6 ay ve üzeri diye belirtilmiş tercih size kalmış ☺️
Mmmete 1PrensAnnesi kokusunun o kadar ağır olduğunu düşünmüyorum beni bile rahatlattı lavanta kokuyor ☺️
theQueen Mmmete Denemek istediğim bi üründü tamda 6.ayımıza gelirken alıp evde bulundurayım ek gıdalarda huzursuzluk yaşamayalım 🙈 teşekkürler bilgilendirme için 😇
HilalAnl Mmmete merhaba benım oglum 4 aylık kulanabilirmiyim bilmiyorum almak istyorum 💁🏽♀️ Birde cocugun nerelerine sürüdünüz ayak altı bagrına falan mı
Mmmete HilalAnl evet bağrına sürdüm midesine karnına sürdüm hem sıcak tutacağını da düşünüyorum malum Ankara’da havalar soğudu 🤗
Mmmete [bilinmeyen] şakın burnuna sürmeyin özellikle belirtmişler zaten . Gaz için olabilir sonuçta lavanta var ve sakinleştirme olasılığı çok yüksek göğsüne midesine karnına sürün sadece