Deletedmom200 [silindi] gece 2 de veya 3 tek uyuduğun da sabahın 5. De uyandığında çok mutlu oluyoruz 😂😂
Nebicimanne [silindi] benim kizim hep mtsuz seviyorum kaslar catik oynuyorum kaslar catik dile gelse yilisma cekil surdan dicek😂😂
Zeyyy [silindi] 3 aylıkken ben bebegimin hiç mutlu olduğu bi anı görmedim inan her saniye ağlar mı bi bebek aşırı ağlak huysuz ve uykusuzdu 😭😂4.aydan sonra düzeldi biraz biraz en çok 6.aydan sonra tahatladim
karalim [silindi] mızmız olduğu bazı günler dışında sıkıntısı yoksa güler oğluşum 🥰 aslında çok çatıkkaş 40 tan önce hep sinirli geliyodu sonra sonra o gülücükleri yaptıkça 💕💕💕💕😍 onunla konuşunca özellikle bağırmaya falan çalışıyor 2 +13
Berrak_19 Nebicimanne ayy benim kizimda aynı o kaşlar bi açılmıyor sürekli çatık kaşlı dogru gülmüyor hep ağlıyor kasları çatıyor 2ay 25 günlüğüz
eminegk Nebicimanne @ Aysses Berrak_19 Gelin bi sarılalim ya 😂 Benim meleğim de o biçim hep belirli zamanlarda güler sonrası muamma 😄 zaman geçtikçe hep gülecek bu çatķ kaşlar asabilik gidicek diyerek kendimi kandiriyorm herhalde 😄
Aysses Benim kizimda 3 ay 8 günlük, genelde pek gülmüyor oyle şaşkın ördek gibi bakar ama gece gülücük saçıyor altını açtığımda.bazen de karnını sevince, kollarını aç kapa yapınca kahkaha atıyor :) neden böyle zor kahkaha atar ki keyfi isterse anca 😄
Nebicimanne eminegk valla gulen bebeklere imreniyorum😂 diyorum milletin bebesi balli lokum benim bebe mahkeme duvari suratli ama bigun bizde gulucuklu gunler goruruz ins 😂
Berrak_19 eminegk gülsün diye sebek olduk ama bize sinirli sinirli bakıyor napiyonuz ya komikmi der gibi 😂😂😂 hergün 1 gun daha büyüdü ya belki gülmeye baslar sinirleri yatisir diye tepesine üşüşen abisine bile sinirli bakiyor zavallim yine gülmüyor diyor
Berrak_19 Zeyyy ayy hadi insallah darisi suratsiz bebesi olan analarin basina sali günü 3 aylik olucaz bizde surda 4. Aya ne kaldiki caaaanniiimmmm 🙁
Berrak_19 Nebicimanne ay evet gülen bebek görünce acaba sorunumu var bizimkinin diye geçiyor icimden karsimdaki şen şakrak kucagimdaki mahkeme duvarı suratlı
[silindi] [silindi] genelde Bi asabiyet durumu var oğlumun öğlen çok güler onun dışında günün bütün saatler sinirli 🤣
Deletedmom5151 [silindi] Sabah uyandığında çok mutlu gülücükler atıyor maşallah asık suratlı değil güleç azcik sevimlilik yapıyorum sesli bile gülüyor bazen kas kaldiriyor bi sagi bi solu maşallah paşama 2 ay 20 gunluk