dikenlerinleydisi Her saat kalkıyor emmeye 😩 Ben azalir diye tahmin ediyordum ama resmen deliye döndüm 😩 doymuyor diye mi böyle oluyor emme sürelerini nasıl uzatabilirim 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️😩
Elasu dikenlerinleydisi canım o alışkanlık meme emmeye uyanıyolar sureklı benim kızım 11 ayını bitircek nerdeyse aynı sekılde devam doktorumuz memeyi kes bile dedi yani gece bir defa emzirirsin dedi ama mumkun degıl aglamasına dayanamıyrum meme yuzunden yemek yemeye bile zor alıştı diyebilirm yani demem o ki emzık emerse şanslısın yada doktorunuzla konuşup yavaş yavaş gece uykusunda azaltcaksın dayabılırsen ben yapamadım🤦🏻♀️☺️
dikenlerinleydisi Tuba diş için herhangi belirti yok ama atak sanırım olabilir çok yoruyor her saat emmek 😩
Deletedmom896 dikenlerinleydisi Atak dönemlerinde yaşarsınız ara ara oluyor ben 8 aylıkken çok yaşamıştım
Tuba dikenlerinleydisi olabiliyor dönem dönem öyle😪 benim büyük oğlum da 11 aylık olana kadar her 1-2 saatte bir emmek için kalkardı
bebekzeynep Deletedmom896 merhaba kızınız yanlış hatrlamyrsam kızımdan bikac ay büyüktü siz kestiniz mi gece beslenmesini
Twinsmomee 15 aylık kızlarım hala aynı gece çok sık uyanıyorlar 1 yaşından sonra düzelir demiştim ama umudum 2 yaşına kaldı 😂
Deletedmom896 bebekzeynep Kestim demeyeyim tek uykuya geçtiğinden beri belki 1 belki hiç emmiyor gece 15 buçuk aylık oldu
bebekzeynep Deletedmom896 maşallah kendi kendine mi bıraktı. Benim kızımda 14 aylık ama en az 3 defa uyanyr gece 2 uyku yapyr hala
ly35 doymamak değil alışkanlıktan sürekli memede kalmak istiyor. gece 1 veya 2 kez besleyin diğerlerinde kucağa alıp pışpışlayarak sakinleştirip uyutun. ilk hafta ağlar sonra alışır yoksa sürekli her saat kalkar böyle🤷🏻♀️
Deletedmom896 bebekzeynep Evet kendi kendine bıraktı :) ilk zorlandım ama sonra baya baya faydasını gördüm darısı başına