Merve-miray Kuzeymiram Mat bence. Çünkü parlak olanı annem kullanıyor ne kadar silerse silsin hemen parmak izi oluyor
Kuzeybabyy Kuzeymiram benim parlak üst beyaz alt antrasit sürekli dolap siliyorum iz oluyor 🥲ama şık duruyor 😅
Ozgeruya Kuzeymiram bencede mat benim parlak hic memnun degilim kir hersey belli oluyor ilerde kapaklari degistirirsem mat yaptircam
Simiyy Ben mat kullanıyorum memnunum anneminki parlak hemen leke gösteriyor sürekli mutfaktayken bezle dolaşıyoz el izlerini silcez diye
Kuzeymiram Simiyy benim şuanki dolaplarim parlak ama mutfak girisle bir oldugu icin cam yok leke oldumu gozukmuyor . Baska eve tasinicsz orda nasil yaptiricayim diye kararsiz kaldim tabi orda cam olucak 😅
Ozgeruya Kuzeymiram benim annemin mat dolapları bi yag sökücü sıkıp silse bile çıkıyor lekeler yaglar ben surekli siliyorum dolap ugrasiyom
[silindi] Bnmkiler parlak hemen el izi oluyor. Kaynanam yeni dolap yaptırdı ona dedim mat yaptır. Onunki daha kullanışlı. Bisey kayıp lekelenmedigi sürece sorun yok