Adababy Kızlar 6 ay 3 günlük olduk 5. Ayından beri meyve püreleri falan veriyodum hero baybynin arada bir kabak püresi yapıyodum simdi artık kahvaltı düzeni olsun işitiyorum ne yapmam lazım
Sedaaaacemre Adababy labne yumurta sarısı avokado ben kabız olmasın diye azda yulaf ezmesi haşlıyorum içine miss miktarları tatlı kaşığı herseyden az az
Morfrenk Adababy kavanoz mamayla başlamasaydınız keşke önce. Sizin tercihiniz tabi, Kahvaltı için önce yumurta sarısını denemeniz lazım 2 3 gün. Bari bunu deneyin çünkü yumurta da ne olacağı belli olmaz😒
Sedaaaacemre Adababy bebe biskuvisi evde yapabilirsin ben yaptım birgğn yulaf birgun bebe biskuvisi içine koyuyorum yogurtlara yakışıyor hem tarif istersen verebilirim
Sanem_05 1 tatlı kaşığı labne 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı pekmez 2 adet bebek bisküvisi Yarim muz ve açmak için ılık ıhlamur Oğlum bu tarifi bayılarak yiyor
Adababy Morfrenk onu denedim yumurta sarısı lor peynir ve süt ile denedim 2 hafta önce hiç bi sıkıntı yaşamadım ama sütü çok az kullandım. Yumurta sarısı rafadandı çokta sevdi yiyor hala
emation55 Benm bebeğimde 6 ay 9 günlk ilk zamnlr tadımlara yaptık gayet iyiydi lor yumurta sarısı filan baya hepsnden tattı yedi son bir haftdr kaşığı görünce ağlıyor ağznı kilitliyor açmıyor verdiğimi yutmuyor neden acaba bilen var mı ya
Adababy emation55 mamasını yedikten 2 saat sonra denedin mi yedirmek için ben bebiğim çok acıkmadığı hatta ağlayana kadar mama yedirmiyorum ki karnı iyi doysun mamayı tam bitirdin diye doktorda öyle öneriyo midesi tam boş olsun öyle o zaman herşey yer dedi