Annesininprensesi Miniktavsan o zaman su iç zayıflarsın lafı boş😂😂 zayıflamak için aç kalmamız lazım galiba 😂
Poncique Miniktavsan suluğu sevmiyor olabilir. Benimki de içmiyordu mama biberonundan verdim içmeye başladı. Bizim gibi bardaktan da içiyo gördüğünü yapıyor aslında. Ama ne kadar su içtiğine bakmadım bezine göre anlıyorum
Doga1111 Miniktavsan bız de dokuz ay bıtiyorum aynı anlattıgınız gibi almadıgım suluk kalmadı heo genizine kacırıyor ben her ek godadan sonra ve aklıma geldıkce teklıf ediyorum ne kadar ıcerse bazen agzından suyu bırakıyor yere
Nurrrrrrr Annesininprensesi Canım su çok içmekde insanda ödem yapıyor mesela ben günde 3 bardak falan içiyorum yada 2 onun dışında yemek yerken tükettiğim sıvılardan alıyorum 👍🏻
Nurrrrrrr Miniktavsan Canım benim oğlum 20 aylık hala genizine kaçar ara ara bebekler şuanlık nasıl içiçeklerini bilmiyorlar birde canım sen vermeye calış su iyidir heleki birde 1 ay sonra yaza gircez bol bol 1 saatte bir içirmeye calış az az sık sık 👍🏻
Nurrrrrrr Annesininprensesi tutmaz aynen ama ben genellikle ayran içiyorum yada sabahları aç karnına limonlu su içiyorum yani zayıflamak isteyenlere tavsiyem limonlu su önce karaciğerdeki yağı temziliyor ve yavaş yavaş kilo verdiriyor 👍🏻
Nurrrrrrr Annesininprensesi canım sabah aç karna içiyordum kahvaltıda ceyrek ekmek yiyordum öğlen 1 elma bir kase yoğurt kıemızı toz bibe atıyordum akşamda ekmek yemeyip günde 15 20 mekik cekiyordum 👍🏻
Annesininprensesi Nurrrrrrr bu yoğurda kırmızı biberi çok duydum da acı olmuyor mu? Ne kadar biber katıyorsun canım
ElZu24 Miniktavsan oğlum 1 yaşında hiç ölçmedim ama 1 bardak falandır..sabah uyanıncada taze meyve suyu sıkıyorum ama onu az içiyo
Nurrrrrrr Annesininprensesi yarım cay kaşığı kadar koyabilirsin canım ben acı sevdiğim içim 1 cay bardağı ilave ediyorum bağırsaklar gur gur oynuyor anlarsın ya 😆
Deletedmom_297 Benim kızım da içmiyor fazla emiyor sabah kahvaltıdan snra veriyorum su az içiyor snra oyun oynuyor vuruyor ediyor ve phılıps bardak aldım aşırı akıtıyor üst bas mafoluyor eline verince
Annesininprensesi Nurrrrrrr 😳ayy ben sevmiyorum o kadar yiyemem ama az bir şey deneyeceğim teşekkürler canım🤗