PelinKaraca Ahsen123 üçüncü ayda doktor kontrol edip gerek görürse yapılıyormuş ama bilemedim bende Burda beklim yaptıranlar var mı ??
Eymenmerve92 Ahsen123 rotavirüs enfeksiyonu yüzünden hastahanelerde olan bebekleri bir intertten araştırın isterseniz . Çelişki de kalınması bile yanlış tabiki de yapılmalı. Aşı yaptırmayan aileler yüzünden yaptıran bebeklerde risk altına giriyor lütfen keşke biraz daha duyarlı olunsa .
Ftmsnny Ahsen123 3. Ve 5. Ayda yaptırdık ve dozları tamamladık. Ciddi salgın var o yüzden aşıya para vermek istemesenizde allah korusun o masrafı hastaneye yapabilirsiniz
Gamze0677 Ahsen123 yaptıramadan rotaya yakalandık malesef çok zor geçti eşimde bende cidden çok yıprandık..
Daghan Ahsen123 çok şükür hastalanmadı. 3 ve 5 ay da 2 doz yaptırdım. İlk aldığım 71 tl idi diğeri 267 zam gelmişti.
Deletedmom200 Ftmsnny rabbim korusunda hastalığa yakalanırsa aşıdann daha çok masraf olur + bebeğin çektiği eziyette cabasi
Serrase Kesinlikle yapılmalı olsa bile hafif atlatıyormus. Kızim da böyle bı asinin varlığından haberim yoktu ve hastalandı çok zor bir hafta geçirdik eridi aktı yavrum ama ikinci olunca yaptırdık.
Sevce19ceren Ahsen123 yaptirdim kizima 2 dozunuda icim rahat suan ben tedbirimi aldim taktir Allahtan.
burcugokhanberkecan Ahsen123 kesinlikle yapilmali 5 mayisda 2. dozunu yptrcaz bzde kardesm yptrmadi 10 gundur yegenim hastanede serum takiolar baygin surekli ishal ve suan salgin varms hastnede yataklarda 2 3 cocuk brden ytiomus
tugbakalenci burcugokhanberkecan çok geçmiş olsun rabbim tes vakitte atlatmasını nasip etsin inş . yiğeniniz kaç yaşında ve nereden kaptı virüsü . Dikkat etmek amacıyla soruyorum.
burcugokhanberkecan tugbakalenci 2 bucuk yasinda nasil kaptigini bilmiyorum ama doktor ellerinizi ne kadar yikasanizda tirnaklarn icinde mikrop kaliyo demis