Busra_14 Kanına enfeksiyon karışmış diyorlar ateşi 3 gündür düşmüyor kusuyor bugün yatış yapıldı dua edin lütfen çok kötü durumda onu böyle gördükçe ölüyorum sıkıntıdan sütüm de az geliyor çok korkuyorum..😑
Zynp_mry Busra_14 Rabbim Şafi isminin hürmetine şifasını esirgemesin inşallah yavrunuzun üzerinden tez zamanda toparlasın inşallah
Deletedmom_9857 Busra_14 Rabbım şifa versin canım korkma benim kızımda 1 yaşında iken geçirdi 3 gün antibiyotik tedavisi gördü hemen toparlandı .Üzmeyin kendinizi sütunuz kesilmesin
Herkesebihalleyoluyo Rabbim acil şifalar versin. 🤲🏻 Siz de lütfen sakin olun. Sütünüzün etkilenmesine izin vermeyin. Bunlar da geçecek inşaAllah.
deryaortac Allah yardımcın olsun Rabbim şifa versin en kısa zamanda mutlu günlerinize dönersiniz inşallah 🙏
Esraa- Bnmde kanında biraz çıktı. 3 gündür deli gbi ateşi var. Serum bağlandı. Gece yine gttik iğne. Antbyotk vs verildi. Şuan yine ateşlbdi. Rabbim korusun hepsini 🤲
Prensesannesi38 Busra_14 anladım aynı durumdayız bizede iğne verdi doktor yoksa yatış denildi kaç aylık bebeğiniz
Busra_14 Prensesannesi38 9 ay 25 günlük dün antibiyotik verdiler evde kullanamadım içeremedim kızıma yatis yapalım dediler ateşi 39 du 3 gündür düşmüyor şimdi şükür düştü ateşi yatisimiz yapıldı
Prensesannesi38 Busra_14 evet aynen ateşi düşmüyordu benimkininde serum falan takıldı hastanede 39.5 du ateşi sonra iğne verdi doktor