Myne89 Bu yaz için bebeğime özendim aldim gerekli mi nedir nasıl kullanılır havuz deniz farkı vs var mi kimi üzerinde hemen kuruyor demiş yani denizden çıkınca hemen atmıyor muyuz sleepy aldim 🤷♀️🤷♀️
Melankoli Myne89 primanın kullanıyorum. Denizden çıkınca atıyorum hemen. Özelliği suya girince şişmemesi. Çişi falan dışına geçiriyor zaten. Denize girerken takıp hemen çıkarıyorum. Kıştan stokladım ben 5 paket
tubaelif Myne89 bende geçen yaz sleepy kullandım 15 dk falan havuzda duruyordu çıkınca attım bezi bekletmedim
Saglikci Melankoli bu bez kaka için mi yani? Ben de tam anlayamadım da. Kızım 16 aylık denize külotla soktum geçen gün. Mayo bez kakayı tutuyorsa mantıklı ama çiş içinse zaten dışarıya çıkarıyormuş 😬
Myne89 Melankoli nasıl ya cis yapınca dışarı veriyor mu sadece kaka için mi yani e ozmn cok saçma gereksiz bisey değil mi bebek zırt pırt kaka yapmıo ki .eğer öyleyse bir daha bebeklerin girdiği havuza girmem cisli cisli 🤦♀️🤣 tubaelif Esmece Saglikci Melankoli
Saglikci Melankoli teşekkür ederim kakayı tutacaksa çok mantıklı denizde bile olsa gerek yok 😌 alacağım.
Melankoli Myne89 aslında saçma değil🙄 etrafımda yüzen kakalar görmek istemezdim. Bebek bu ne zaman kaka yapacağı belli olmaz. Ben çok fena tecrübe etmiştim bunu😅