Zehrafth Bebekleriniz nasil ? Kac kg dogdular ? Boylari kac cm ? Uykulari nasil ? Alstnz mi şuan kac kg ler
Handebl Zehrafth 44 günlüğüz uykumuz hiç yok gece uyumuypr 5 gibi felan yatıyorum benimki kolik hep gazı var herşeyi deneism çare bulamadım sürekli oda bende ağlıyoruz böyle böyle bu zamanda geçecek diye umut ediyorum 😭😢😔
blzylcnsy Zehrafth bizde 45 günlüğüz. 3180 gram doğdu bugün tartıldık 5000 gram olmuşuz. boyumuz 56 cm. akşam 10 dan sabah 10 a kadar uyuyoruz. sadece emmek için kalkıyor yarım saat falan emip geri uyuyor oda 3 saatte bir kalkıyor. gündüz uykularımız da yarım saat kırkbeş dk falan sürüyor aralarda bi saat uyanık kalıyor. 2 saatte birde emiyor. doğduğundan beri böyleyiz. gece uykumuzu bazen 12 yada 1 de falan uyuyoruz aradq huysuzluk oluyor ☺️
Jelibon 47 günlük Bugün tarttırdım. 3300 doğmuştu şimdi 4900. Boy 49 du 56 olmuş. uykuları fena değil şükür.
Deryakuzusu 37 günlüğüz biz de. Gündüz hiç uyumuyor diyebilirim huzursuz,sürekli ağlıyor. Hiçbirşey yapamıyorum gündüzleri eşimin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Bugünler geçecek umarım. Makat çatlağı var bizde de maalesef
Zehrafth Deryakuzusu bizim boyle degildi iki gundur bzm de gundzleri huzursuz yemek yiyemiyorum diebilirim
Deryakuzusu Meryem25 anestol pomad ve madecassol verdi ikisini karıstırıp uyguluyorum. Sürekli ağlayarak ıkınıyor zorluyor baya onu:(
Deryakuzusu Zehrafth doğuştan makat çatlağı dedi doktorumuz. Ben de maalesef öyleyim canım bırak yemek yemeyi çok afedersiniz tuvalet ihtiyacımı göremiyorum:((
Hat_5922 38 günlüğüz bir aylık olduğunda doktora götürmüştüm 3200 doğdu 4100 olmuş hep memede dursun istiyor öyle uyuyor altıdan beri uyumadı mama verdim 90 onu da içti yine uyumadı yine memede normalmi bu tuvalete gidemiyorum 🥴
AselG 42 günlüğüz emmiyor kendimi sağıp veriyorum ama uyumuyor onu bile yapamıyorum koyuyorum uyanıyor kucakta da uyumuyor 6 gün oldu kaka yapmıyor delirmiş durumdayız🥺
Hat_5922 AselG 10 güne kadar yapmaması normal diye okumuştum nette salıncak aldım bende evde beş çeşit var boş memede tutmuyor memede uyuyor salıncağa koyunca uyanıyor allah sabır versin bütün annelere