Alpereninannesi41 Merhaba! Kızlar 1 aylık bebegim var ve kakasını yarım yarım yapıyor tam yapamıyor kendini cok sıkıyor yapamayınca aglıyor anne sütü alıyor acaba yediklerimden dolayı mı oluyordur 😥
ipekk05 Alpereninannesi41 benimde 13 günlük bebeğim kabızda değil ama kaka yaparken çok ıkınıyo kızarıyo doktora gitmem gerekirmi acaba 😣
gs271019 Alpereninannesi41 Benim bebeğim de 25 günlük aynı söylediklerinizi yaşıyoruz sadece anne sütü alıyo , sanırım bunlar doğal bağırsakları yeni yeni alışıyor, ben zeytinyağı ile masaj yapıyorum karnına bide makatına sürüyorum hafifce bence fayda ediyor
DuruMomm Benimki de öyle. Hic bir kerede yapmaz. Hep azar azar yapar. Bu sorun teşkil ediyor mu bilmiyorum
Alpereninannesi41 gs271019 bende aynı taktigi uyguluyorum zeytinyagı sürüyorum biraz faydası oluyor gibi 🤷🏻♀️
ipekk05 gs271019 acaba bigoai diye probiyotik varmış ondan kullansak zorlanmaları geçermi herkes bunu övüyoda🙁
Alpereninannesi41 gs271019 hastaneye götürdüm ben büğün gaz birikmiş lavma yaptılar sende götür bence
gs271019 ipekk05 evet bende gördüm onu su an sab sımplex damla kullanıyorum eğer devam ederse onuda deniycem
gs271019 Alpereninannesi41 ah kıyamam geçmiş olsun kuzum eger duramıycak gibi olursak götürürüm, rahatladı mı bebiş nasıl?