yakamoz_ Hazal11 bebeğim 44 günlük lohusalık, toparlanma, bebekle ilgilenme vs derken yakınlaşacak zaman bile bulamadım kaldı ki hamile kalayım 😐
gurbet_gelini12 Hazal11 amcamın kızı öyle kaldı doktora kontrole gıttı 5 aylık hamıle oldugunu ogrendı😂😂
basaktpe12 Hazal11 kendinden şüpheleniyorsun büyük ihtimal bende yaşadım lohusa kanamadan sonra adet oldun mu
mom54546 Hazal11 anladım canım🤣🤣aman dikkat et o zön bebegın daha cok kucuk sende yenı doğum yapmıssın toparlanman gerek yenıden hamılelık su an saglıgın acısından ıyı olmaz
elediyebiri yakamoz_ 57 günlük bebegim Ayni durumdayiz 😂 kocam erken uyuyor ise gidiyor diye. Biz odaya gec gidiyoruz. Adami uyanik göremiyorum bile 😂
basaktpe12 Hazal11 tamam benim gibisin hiç sıkıntı etme bende 7ay adet olmadım sürekli test alıp yaptım ilk adet kimisinden 1seneye kadar olmuyor
basaktpe12 Hazal11 1sene olmamak normal regl olmak senin vücuduna bağlı yani 1senede olmasan bu normal
Hazal11 gurbet_gelini12 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah genelde benimde aklıma gelen başıma geliyor 😃