Yusuf-33 Merhaba güzel anneler size bir sorum olucak 9 aylık bebeğim uyurken çok dönüyor benim bebeğimle aynı durumda olan var mı neden bu kadar dönüyor uykuda 😔
Yakupuras Yusuf-33 ah bir bilsem 11 aylık sürekli dur duraksız dönüyor beşiğinde dönemeyince uyanıyor benim yatağımda yatıyor çok zor ha düştü ha düşecek…
Asilturk Yusuf-33 yürümeye hazırlanıyor olabilir gündüz sürekli hareket halinde oldukları için beyinde tekrar edermiş
irva Yusuf-33 Benim oğlanda 8 aylık dönüp duruyor sonra oturuyor.Olmadı sıkıldı mı en son beşiğin kenarlarına tutunup ayağa kalkıyor.Başlıyor alın beni buradan zırlamasına.🤦♀️
eefsun Fitifiti ne zaman gecti acaba bu durum? Uyusun diye emziriyorum devamli bu da dogru gelmiyor hic :(
Asilturk Yusuf-33 tabi tabi büyük kızımda öyleydi o sürecte delirmiştim neden böyle diye dr da aynı seyi söylüyor ama kesiliyor sonra dönerken kendni uyandırma olayı fln bitiyor
Fadikfs Yusuf-33 bizde öyleyiz kaç aydır yatağın her yerini dolaşıyor ordan oraya atıyor kendini şimdi bide ağlayarak yapıyor bunu sıcaktan diye düşünmüştüm ben köyde kaldığımızda yapmıyor kendi evimize gelince yapıyor birde ne alakaysa
Caydanlik Bizde 8 aylığız sürekli dönüyoruz. Beşiğin kenarına gelip dönmezse ağlamaya başlıyor. Bende çözümü yer yatağında buldum.,😂
aybus1616 En iyi çözüm yer yatağı ozellikle gunduzleri yer ytaginda yatiririm ve donmesi daha rahat 😌