25moonlight2021 Melinastro ben rota aşısını yaptırdım birkaç gün önce. Doktorum durumunuz varsa menenjit aşısını da yaptırmanızı öneririm o da ücretli dedi. Bende fiyatı ne kadar diye sordum. Aşağı yukarı 500 lira civarı dedi
bynkutan Üç hafta önce falan nimerix ve bexeroyu ilk doz oolarak yaptırdık 900 kusurdu yanlış hatırlamıyorsam 930
Elifim61 Nimenrix 345 TL Bexsero ise 585 TL 10 gün sonra 4. Dozu olacağız. Doktorun bize verdiği takvimde Toplam 5 dozdan oluşuyor. İlk 3 ünü olduk. Nimenrix olduğunda hafif geçiriyor ancak Bexsero biraz oğlumda ateş ve halsizlik yapıyor.
aziz_sevara Melinastro baxsero ilk doz 520tl. Her doz arttıkça fiyatı öncekisine 200tl ekleniyormuş. Yani 2doz 720 3-doz 920tl olacak. Ama menactra nekadar olacak bilmiyorum.
Naylonbranda Egeninannesi34 bız bexsroya 8 ayda başladık ilk dozu oldu,ikinci doz iki ay sonra olacak üçüncü doz 6 ay sonra olacak ama 13 aylıkken arada bexsro var birde
Ayycann Doktorlar hepsi farklı mı söylüyor acaba doktor bana 1 yaşında bir doz dedi burda cogunu okuyorum 3 4 tane mi aşı var anlamadım