MTkutay Kızlar d vitamini tera kullanıyordum fakat çok gaz yaptığı için bıraktım yaklaşık 1 haftadır d vitamini vermiyorum bebegime siz neler kullanıyorsunuz güzel bir d vitamini almak istiyorum ya da bu d vitaminlerini kullanmasak bebege ne gibi zararı olur bilen var mi
seydaac MTkutay anne sütünde yeterli d vitamini olmadığı için çok önemli gelişimi için. Onun yerine alabilirseniz özel damlalar var.
seydaac MTkutay ben başlarda vermeyi unuttuğum zamanlar oldu doktorumuz hemen farketmişti bıngıldak biraz fazla açık kalmış d vitaminini aksatma demişti.
Thesra MTkutay Bebekteki kilo almında da etkili d vitamini 1 yaşına kadar kullanılması gerekiyor ocean 400 ıu kullanıyoruz erisinde zeytinyağı olduğu için gaz ve kabızlık yapmıyor kullanımıda rahat bebeğin ağzına sıkıyorum 1 puf
refiye Kesinlikle aksatilmamali. Ben well care kullabiyorum. Bir de ocean var. Bunlarda katki maddesi yok
EfeninAnnesiii Bende ocean kullanıyorum hatta başka bir doktor devit 3 vermişti iyi bir doktora gittim bu sefer ve onu verme ocean ver dedi gaz sorunu yaşamadık şimdilik
seydaac MTkutay valla net bişey diyemem ama 1puf yani üç damla verdiğimizi düşünürsek uun süre gitmesi lazım ☺️ internette yazıyordu bir puff 0.15 ml ediyormuş 20 ml den hesaplasak 130 puf eder ortalama 😁