Eise Kızlar bu siteden alışveriş yapan var mı nasıl oluyor süreç diyelim 200 liralık bir ürün 70 lira da shipping yazıyor bunun dışında vergi vs ödeniyor mu , hangi aşamada ödeniyor , ne kadar oluyor bilgilendirir misiniz?
Deletedmom_29 Eise en son beş yıl önce falan yaptım o zaman vergi ödemiyorduk orada ne yazıyorsa o. Ama geç geliyordu hep aldıklarım, 2-3 ay sonra
Bskulku Eise ürün yaklaşık 1 1.5 ay gibi bir sürede geliyor. Ben bir ikitane elbise almıştım birde burda o zamanlar çok gereksiz pahalı olan kafa koruma yastığını 15 tl gibi bir fiyata almıştım ama hep kargo bedava olanlara baktım. Zaten kargo falan olunca direk ödeme sayfasından temin ediyorlar. Onun dışında vergiyi kapıda nakit olarak ödüyorsunuz ben ucuz şeyler aldığım için hep 10 tl ödedim sanırım katagoriye görede değişiyor giyim teknoloji vs diye. Mesela kayınbabamlar 2.500 tlye elektronik bir ürün almıştı 300 400 tl de vergi ödemişlerdi.
Birkucukeylulmeselesi Eise canım biz wish diye uygulamadan aldık o da yurtdışından getiriyor hediye ürün seçin diyordu 8₺ kargo ödedik alırken kapıya geldi 17₺ de öyle ödedik ve gelen şey anahtarlıktı unicornlu mış unicorn oyuncak sandık yani ufak tı baya