1234___ Kızlar eşimin kuzenini düğünü var 10 günlüğüne İstanbula gideceğiz ikinci Dafa gidiyoruz ilkinde hiç gezmedik bu sefer gezelim diyoruz ama hiçbir yeri bilmiyoruz TV gördüğümüz kadarıyla biliyoruz sizin önerebileceğiniz mutlaka gidin dediğiniz yerler var mı
DorukMuratMoM 1234___ Ortaköy(kumpiri ve waffle tartışılmaz lezzet) , Çamlıca tepesi , Bebek , nişantaşı, Beşiktaş (midyeci Ahmet) avmlere falan bayılırım ben bide bakırköyü seviyorum ❣️🥰
Zeyno111 1234___ Ortaköy kumpir, Bebek waffle, Sarıyer Tarabya boğaz kenarı sahil Baltalimanı da dahil. Beşiktaş çarşı ama kalabalık bunaltabilir. Pierre loti tepes teleferikle çıkın. Taksim İstiklal de yürüyün. Karaköy de bir cafe de oturun. Galata kulesine çıkabilirsiniz. Eminönü’nde balık ekmek kalkmadıysa yine yenebilir Gülhane de dolaşılır. Atatürk arberatumu ve Belgrad ormanını doğa yeşillik seviyorsanız gezebilirsiniz. Anadolu yakasında da Anadolu kavağı güzel yer Çengelköy yine Kadıköy zaten sahili moda sahili keza ve işlek caddesini hep sevmişimdir. Çamlıca tepesi havadar Fatih korusu manzarası güzel bol rüzgar alıyor🥰 Büyük ada Burgaz ada turları yapabilirsiniz. Kız kulesine gidebilirsiniz. Hepsini bizzat gezdim aklıma gelenler şimdilik beğendiklerimi belirttim 😇
Misterious 1234___ dolmabahce sarayı, kız kulesi, Sultanahmet, yere batan sarnıcı, galata kulesi, miniaturk, Pierre lotti vs Avmlere kapatmayin kendinizi İstanbul’un her bir köşesi ayrı bir tarih. Bu tarihi yerleei gezin ben ilk aklıma gelenleri yazdım.
limonlukarpuzzz 1234___ o zaman mutlaka pierre loti yapmalisiniz :) beyloz sahile trafik izin verirse mutlaka gidin :) pierre loti ye gitmisken eyüp sultanida gezebilirsiniz beylikdüzünün gürpinar sahiline mitlaka göz atmalisiniz :)
1234___ EsraTurna başkaşehir gidiyoruz hangi taraf olduğunu bilmiyorum ama araç var gideriz önerdiğinzi yerlere 🌸
Tnshmszynp 1234___ sizin geleceğiniz taraflarda gürpınar da çok güzel kafeler var deniz sahil fılan o tarz br yere gtmem isterseniz çok güzel
EsraTurna Üsküdar kız kulesi eminönü Galata kulesi ordan yukarı taksim meydan sonrasında Mısır’ çarşısına çıkarsınız ve balık ekmek yersiniz güzelce isterseniz vapurla Kadıköy’e geçersiniz modaya çıkarsınız
1234___ EsraTurna çok teşekkür ederim 🙏 mısır çarşısı kapalı çarşı mi oluyor acaba onuda listeme ekledim yanlışlık olmasın diye ☺️
Almila29 Kız kulesi, Belgrad ormanı, Eminönü mısır çarşısı kapalı çarşı ,Gülhane parkı. Sultanahmet camii, Ayasofya Ahh İstanbul çok özledimmm.
Almila29 1234___ evet yakınlar Gülhane de yakın . Tesettürlü iseniz fatih semtine de uğrayabilirsiniz alışveriş için. iyi gezmeler 😇
BKumsal 1234___ Başakşehir Edirne’ye daha yakın. Yani Istanbul’un bayağı ucunda. Eğer Anadolu yakasında olsaydınız tavsiye edebilirdim.
1234___ BKumsal ya siz yinede tavsiye edebilirimisiniz oralarda 10 gün kalacağız gitme nedenm zaten İstanbulu gezmek
MinikOsman 1234___ Üsküdar kız kulesi kesinlikle karşısında bir bardak çay veya kahve keyfi yapmadan İstanbul’dan gitmeyin 😊 hazır Üsküdar’a gelmişken Aziz Mahmut hüdai hazretlerine ve Mustafa devati hazretlerine de uğramadan olmaz 🤗 vapurla Eminönü’ne geçip oralarda gezip balık ekmek yenebilir yada vapurla Ortaköy’e geçip oralarda gezilebilir. Bu arada başakşehirde millet bahçesi var çay kek falan yapıp ikindi saatlerinde çocukları oraya getirebilirsiniz çok güzel farklı parkları benim çok hoşuma gitmişti. Rumeli Hisarı, Anadolu hisarı Peygamber plan Hz Yuşanın kabrine gidebilirsiniz manzara süper Yuşa tepesinden hem gezmiş hem dua etmiş olursunuz 😊 otağ tepe, Çamlıca tepesi aklıma gelenler şuan bunlar 🤗
1234___ MinikOsman ya siz böyle anlatırken içimden böyle heyecan oluştu mutlaka gideceğim çok sağolun 🙏 🥰