deletedmom2200 Deletedmom090 canım sen herkese çemkirmek için post açtın galiba. İyi veya kötü gelen her yoruma tepki frekansın aynı. Ben sana kötü ne dedim aç bir daha oku lütfen. Ha eğer gelen yorumları kaldıramıyorsan konu açma ki bizde yazmayalım
Deletedmom090 deletedmom2200 valla bu güne kadar kimseyle tartıştığımı hatırlamıyorum ben postumun altında dalga geçiyorsunuz ve ben bu yorumları kaldırmak zorundayım öylemi? Teşekkürler🙏🏻
Deletedmom090 Sibella bana laf çarpıtmıyorsan postumun altına yazmayın o zaman. Çok zekice değilmi ❤️
Sibella Deletedmom090 buraya yazdıktan sonra post sadece senin olmuyor tatlı kız , altına bir sürü yorum geliyor ve o kişilere de cevap veriliyor .. canınız mı sıkkın ?
ozi Benim bebeğimde kendine vuruyor, son bir kac gündür de cırmaliyor her yerimi. 8 aylik olacak. Sanırım bu hoşlarına gidiyor çünkü gülüyor bunu yaparken 😊
Calisanbianne Deletedmom090 benim oğlumda tırnaklarını zor kestiriyor ve emzirirken sürekli tırnaklarıyla tırmalıyor. Eliyle yüzümle oynuyor yada alkışlıyor emerken☺️ne bilim vursada tirmalasada oynasada seviyorum hoşuma gidiyor ona öperek karşılık veriyorum😉
deletedmom2200 Deletedmom090 dalga mı geçiyorum ? Tövbeler olsun yani siz gerçekten şakadan bile anlamayan tahammülsüz insanlar olmuşsunuz gerçek hayatta böyle olduğunuzu düşünmüyorum bu tavır buraya özel galiba. özür dilerim dalgalarımla işgal ettim postunuzu. İyi günler
Deletedmom090 Sibella yoo gayette hala benim postum. Konuşacak özel şeyleriniz varsa başka yerden konuşmanızı tavsiye ederim
Sibella Deletedmom090 tamamdır alıp başımı gidiyim ben, ama cidden öyle kavga peşinde ya da sana laf sokmak için yazmadım.. sadece başımıza gelen komik şeyi yazdık o kadar 💕
Deletedmom090 deletedmom2200 geçte olsa anladığız için teşekkürler. Şaka yapacak kadar nerden samimi oluyoruz acaba
Ewrem Sibella ay kizlar ben vok eqlenmistim ya ne guzel anilariniz war bebislerinizle siz aldirmayinn
Belinayyy Deletedmom090 benim tanodigimin bebegi annesinin gogsune vuruyodu sutu azaldigi zaman sizinde oyle olabilir mi sut azalinca yada istedigi gibi gelmeyince hirs yapiyo olabilir mi
Belinayyy Deletedmom090 yazarken acikcasi biraz cekinerek yazdim ole degilse moralini bozmaktan korktum sebepsiz yere . Yardimci olabildiysem sevindim
Sltn Deletedmom090 valla ailecek yediğimiz dayağı haddi hesabı yok 😃😃 her yerim tirmik4cok hoşuna gidiyor 😂 babane dede her yerimiz çizik onlar da anlam verememiş başta bu çizikler nasıl oluştu diye sonra beni tırmık içinde görünce aa o mu yaptı diyorlar 😂😂😂 boynum kollarım tırnak kesiyor yine aynı hele tokata bayılır 😂 tabi ki bilincli yapmıyorlar 😄
Buse_ Deletedmom090 kızım 4 aylık doğduğu günden beri dayak yiyorum ve cimcikleniyorum özellikle emzirirken 😁 elini tutup öperek unutturmaya çalışıyorum ben 🙄
Merve201119 Deletedmom090 yok canım sevip sevmemeyle ilgisi yok hemen hemen her bebek yapıyor öyle şeyler benim ilk çocuğum daha bluzumu açmaya fırsat vermeden o aylarda üstümü başımı parçalamaya çalışırdı
DenizKizi Deletedmom090 oyle seviyor annesi benin kizimda babasının boynunu benim boynum ve göğüs kismimi hep morartti cizdi😁😁 kolumu bacağımı açık görünce sap sap devamli tokat atiyo😁