Ultraslan40 bukaga eğer bahsettiğiniz Bexsero ise biz de ateş olmadı ama 2 gün ciddi ayak ağrısı yaşadık. Üstüne basamadı, dokundurtmadı.
KoalasMom bukaga 7 aylıkken ilk dozu yaptırdık akşamına çok hafif ateşi oldu 38 i geçmeyecek şekilde, 2. Dozunda hiçbir yan etkiyle karşılaşmadı 🌿
Ummuscetinkaya bukaga nimenrix te hiç bir sorun olmadı bexsero da ateş ve bacak ağrısı artı huysuzluk yaşadık
bukaga Atamom16 ay cok sükürrr bende ilk dozunu olacağım yarın 3 ay 1 haftalığız, inşallah bizde de birşey olmaz 💙
bukaga Ultraslan40 ay insallah canım benim zaten basımda bağırsak enfeksiyonu derdi var başka bişi cıkmasın insallah
Cnnsmy KoalasMom hangisini yaptırdınız ve sağlık ocağında mı yapılıyor bu aşı bebeğim 7 ay 10 günlük henüz yaptırmadık nasıl yaptıracağımızı bilmiyorum onyüzden soruyorum
KoalasMom bukaga Canım bizim doktorumuz 7. Ayda başlattı her doktor farklı gidebiliyor bazıları sadece tek doz yapıyor, 7 ve 9. Aylarda oldu oğlum şimdi 12. Ayda yapılacak
1Melodi Ben 9. Ayda oluyor diye biliyordum aile hekimindeki ebe de bisey demedi yani rota aşısını söyledi onu yaptım ama menenjit ile ilgili bisey demedi
KoalasMom Cnnsmy 2 çeşit var biz bexero ile başladık sağlık ocakları yapıyor mu bilmiyorum özel aşı bu, takipli olduğumuz doktorumuz aşı dozlarının planlamasını yapıyor her doktor farklı ayda başlatabiliyor geç kalmış sayılmazsınız doktorunuza sordunuz mu hiç
bukaga Cnnsmy menenjit a ve b olarak 2 çeşit aşı var bizde bexero ile başladık 3 ay 2 haftalıkken olcaz ama her zaman olabiliyor doktorunuza bir sorun derim 🙏🏻
2bebikli bukaga rotayla aynı gün yaptırdık ateş olmadı ama iki gün huzursuzluk oldu kucak istedi ağladı uyumak istemedi ama hangisinden dolayı anlamadım