Annekizz İlk dişimiz çıktııı 5-10 dakika önce gördüm gözlerim dolduuu 🥲 5ay 5günlük 🥰 Belirtimiz olmadı hiiçç sadece diş etleri şişti 10 gün önce ve bugünde patlatmışş 🥰
arasin_annesii Annekizz gözün aydın canım 😍 darısı bize inşallah 4 ay 20 günlüğüz çok ağrısı oluyor oğlum çok ağlıyor bir an önce patlasa rahatlar heralde
tosbilitostos Annekizz aaaaa hayırlı olsunnnn peki elini ağzına götürmeler kaşımalae salyalae olmadımııı
Annekizz arasin_annesii Evet bizim hemen hemen 10 gün önce şişti 2-3 gün iştahsız oldu ama çok şükür iyidi sadece biraz huzursuzdu inşallah sizinde patlar 🥰🥰
tosbilitostos arasin_annesii canım ya benim oğlumda aynı öyle ama erken diye dişe yormadım hiç diştenmidir ki 4 ay 8 günlüğüz eli sürekli ağızda salya oluyo huzursuz bazen hafif sıcak oluyo cildi ağlıyo herşeyi
arasin_annesii tosbilitostos Evet oğlumda hep eli aslında ve hırslı bi şekilde ısırmak istiyor felan özellikle akşamları çok ağlıyor canım seninde bebeğinin büyük ihtimal diş ağrısı olabilir inşallah çok ağrı çekmeden çıkar bari bebişlerimizin dişleri
Nazlicann1993 Annekizz gözün aydın benim kızımda 5ay 6 günlük çok huzursuz eli ağzında sürekli ve üst diş etleri şiş kaç güne çıkar acaba