350335 Dün bana mesajla bu firma icra avk vermiş dünden beri arıyıp 97 tl para istiyor böyle msj gelen varmı arkadaslar
Yasemin_06 350335 CNN böyle msjlara inanmayın hakkınızda bir icra vs bı suç duyurusu dahi varsa e devlletinize gririp kontrol edin dolandırıcıdır büyük ihtimal değilse de e devletinde hakkında icra dosyası varmı yokmu gorebilirsin
350335 Yasemin_06 e devlete baktım direk mesajı görünce ama öyle bi dosya yok sonrasında mesajın altında bulunan numarayı aradım bugun 97 lira ödersem dosya acılmıcak oldugunu söylüyor acıklama kısmınada sadece isim ve tel numaramı yazıcakmısım
350335 Misirekmegii baktm gözükmüyor öyle bi dosya internnetten baktıgımda herkeze aynı sey söylenip 97 lira talep bulunuolrmıs
Yasemin_06 350335 düşünsene günlük 100 kişiyi arayıp 97 lira istediklerini o yüzden itibar etme böyle şeylere e devlette hakkında dosya yok ise hiç aldırma için rahat etmezse direk polise git böyle nsj geldi de hakkında dosya olmadığını şöyle dolandiricilarla onlar ilgilenir
350335 Yasemin_06 cimere yazdım direk kıbrısta yaşadığımdan dolayı burda gitsemde hiç bişey yapamam diyecekler
Yasemin_06 350335 hee Kıbrıs’ı bilemicem Cnm ama.bak hemn alatta icra katibi bı arkadaş cvp yazmış size ondan detaylı öğrenebilirsiniz bence
Ultraslan40 Gerçekten böyle bir borcunuz var mı peki? Çünkü ben icra kâtibiyim genelde icraya verilmeden firmalar arayıp bilgilendiriyor, aksi halde icraya verildiğinde +avukatlık masrafı çıkıyor borç epey katlanıyor.
350335 Ultraslan40 ilk söyle anlatıyım gecen sene temmuz ayında terlik sipariş etmiştim instagram hesabından ve istedigim terlik değildi teslim almadan geri iade gönderdim kargoyu ve beni aradıklarında kargo ücreti talebi etmişler ve bir sene içinde 97 lira olmus ve beni dün aradılar bu instagram sayfası zaten dolandırıcılıktan kapatılmıştı şimdi subat ayında kurulmuş avk bürosu bu sekilde para istiyor ve internette sayfalara baktıgımda onlarca kişiyi arayıp aynı sekilde para talebinde bulunmuşlar