Ysmnltn Bebegim 9 aylik dis çıkarıyor bir haftadır kafasını sallıyor durduk yere uyuyacagi zamn bile yattığı yerde çevirip duruyor bir kaç tecrübeli anneye sordum disten diyor ama doktora randevu alacağım sizlerde sormak istedim basına gelen var mı
1203gb Ysmnltn valla benim kız da yapıyor aynısını.O da dokuz aylık.Oyun olarak yapıyor sandım ama diş de olabilir.
Kizceler Ysmnltn Benimkide yapıyor oyun oynuyor o yapinca bizimde yapmamizi istiyor bizde yapinca çok mutlu oluyor ama bu iki üç gündür bırakmış yapmiyor normal yani paniklemeyin
Ysmnltn Bir de sürekli eli basinda kulak arkasını kasıyor saçını çekiyor bunları disten olabileceğini düşünüyorum ama kafasını çevirmesi garibime gidiyor
Beyzza Emerken memeden ayrılıp kafasını sallıyordu ama böyle bi huysuzluğuna falan denk gelmediği için kötü yormadım ben . Siz biraz daha takip edin bakalım O hareketi keşfettiği için yapıyor olabilir
Sumeyra87 Beyzza aaa bunu bizimkide yapmaya basladi.sorsammiki diye dusunuyordum bende.sonra esim cok evhamlisin diye kiziyorda🙂
1203gb Ysmnltn doktora götürecektiniz sanırım. Buraya yazar mısınız ne derse?Korkmamıza gerek yoktur inşallah